TV8 Survivor 2025 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• Güldürdün
Reactions: Hazem
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Bu değil galiba. Adadaki kızlar gıybetini yaptılar ya bu gelmesin ortalığı karıştırır falan diye. Yasemin değildi sanki onun ismi :A
erkekleri döver o abla her kimse gelsin :A nagihan gibi Maraş barışın üstüne gider takımlar karışınca:A
------

Israrla aynı şeyleri niye gözüme sokmaya çalışıyorsun? Tahrik olmuyorum ve sana prim vermek istemiyorum işte anlamak çok zor olmasa gerek. :A
aaaa daha önce resimlerden tahrik mi oluyordun ne bu 1970 senesi mi 😱 :A ay neyse hadi bişi demiyorum artıkın
------

Bu değil galiba. Adadaki kızlar gıybetini yaptılar ya bu gelmesin ortalığı karıştırır falan diye. Yasemin değildi sanki onun ismi :A
doğuşta kondisyon yok, sercanda atış, ikisi de işe yaramaz şu an..

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and MasacRE
erkekleri döver o abla her kimse gelsin :A nagihan gibi Maraş barışın üstüne gider takımlar karışınca:A
------

aaaa daha önce resimlerden tahrik mi oluyordun ne bu 1970 senesi mi 😱 :A ay neyse hadi bişi demiyorum artıkın
------

doğuşta kondisyon yok, sercanda atış, ikisi de işe yaramaz şu an..
Doğuş bir çaylağa göre iyi yaptı atışları. Ama dediğin gibi kondisyon yok, hızı da yavaş kalıyor. O yönlerini geliştirmeden atışları da kurtarmaz, karşıda o konuda da usta isimler var çünkü :A
------

Iyyyyy Efecik geldi 🤮

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Maraşa lafları sallamaya başlamışlar allah herkesi @Angelica sın şerrinden korusun :(:(:A:A

------

Efecan geldi haydi iyisin :A @Emre Ozansoy

Erkekler tarafı gitgide daha kötü hale geliyor :A Gerçi Yusuf nispeten iyidir de bu Efecik hiç olmadı ya :A
karşı taraf komple çürük gibi , Maraş barış bile sayı alabilir :A:A

evet ilk oyun için tahminleri alalım , saat 22:10 olmuş oyun 12 de bitiyorsa bir taraf büyük farkla kazanır gibi