Emre Ozansoy
Moderatör
Gönüllüler'deki Batuhan bana birini hatırlattı, prim peşinde.aaaa dilşah karşı takıma çakal dedi
------
21 yaşındaymış adilhan @serhatt gibi çocuklara mı bakıyon
Gönüllüler'deki Batuhan bana birini hatırlattı, prim peşinde.aaaa dilşah karşı takıma çakal dedi
------
bu gönüllüler çok tırt hızlı dağılırlar bunlarGönüllüler'deki Batuhan bana birini hatırlattı, prim peşinde.
Birkaç oyun kaybedince arada birbirini yer bunlar.bu gönüllüler çok tırt hızlı dağılırlar bunlar
muhtemel sonBirkaç oyun kaybedince arada birbirini yer bunlar.
Batuhan kupayı kaldırırken göreceğim bunları.muhtemel son
bir tek tuba akıllı çıktı laf etmedi, takımların hızla karışacağı ortada çünkü
yusuf yıldızı da all stara verdiler , karşı taraf wefad kesinlikleBatuhan kupayı kaldırırken göreceğim bunları.
Acun abimiz işini biliyor.yusuf yıldızı da all stara verdiler , karşı taraf wefad kesinlikle
Desteklediğim ismi at seni görelim.
Desteklenecek herif yok yarışmada. Poyraz reis gelince ona destek atarız Sultanlar arasında da gönlümüz elbette Zeynep sultandan yana...sen de yağmuru destekliyorsun ona bakarsan uzun vadeli bir yatırım olmamış gibi yarışma için
------
geğirme, ağız şapırdatma, sapıklık vb. negzel patlatmıştı aycan reyiz senin maraşı @Dosi @cookies @Emre Ozansoy @MasacRE @Bully @The_Erinch @Zeyno @serhatt
o zaman ocak dışısın seni kovuyoruz konudanDesteklenecek herif yok yarışmada. Poyraz reis gelince ona destek atarız Sultanlar arasında da gönlümüz elbette Zeynep sultandan yana...
Bir de 50 yaşında dede attılar karşıya. Survivor tarihinin en hızlı karışımı bu sezon olur. Mümkün değil takımların bu şekilde devam edebilmesiyusuf yıldızı da all stara verdiler , karşı taraf wefad kesinlikle
Ben mekanın sahibiyim, beni kovmaya kimsenin gücü yetmez...o zaman ocak dışısın seni kovuyoruz konudan
Tuğba daha bir kuvvetli aday. Göksuyu ben de aşkıma benzettimbu sene 200 bin olurum ben survivorla kadro 16 kişi şu an en az 16 kişi daha gelir
------
şu ana kadar gönüllü sultan adayları tuğba ve Göksu Göksu zoom yapınca aşkım gibi küçük duruyor @MasacRE
ŞU an durum buBir de 50 yaşında dede attılar karşıya. Survivor tarihinin en hızlı karışımı bu sezon olur. Mümkün değil takımların bu şekilde devam edebilmesi
------
Ben mekanın sahibiyim, beni kovmaya kimsenin gücü yetmez...
------
Tuğba daha bir kuvvetli aday. Göksuyu ben de aşkıma benzettim
Bir de3 tuğba reyiz boş yapmadı diğerleri full rezil olacakları laflar ettiBir de 50 yaşında dede attılar karşıya. Survivor tarihinin en hızlı karışımı bu sezon olur. Mümkün değil takımların bu şekilde devam edebilmesi
------
Ben mekanın sahibiyim, beni kovmaya kimsenin gücü yetmez...
------
Tuğba daha bir kuvvetli aday. Göksuyu ben de aşkıma benzettim
Üstüne bir de Sema'yı tokatladı Bir sultandır artık bizim için...ŞU an durum bu Ekli dosyayı görüntüle 131778
------
Bir de3 tuğba reyiz boş yapmadı diğerleri full rezil olacakları laflar etti
takımın kalanı çöp , tuğba reyiz bir an önce karşıya geçmeliÜstüne bir de Sema'yı tokatladı Bir sultandır artık bizim için...
şu anlık tablo çok iyiAcun abimiz işini biliyor.
Buldum zaten paylaşmazsan paylaşma. .sspışık paylaşayım da banlanayım dimi
ay dur kaan safozu laf etmeye başladı ilk dk den rezil olacak
Ufalsın da cebime girsin.aaaa dilşah karşı takıma çakal dedi
------
ayol zaten ilk günden amele yanığı olmaya başlamış bu adil oğlan sanırım @Emre Ozansoy da yoğurt sürmeye gitti sesi soluğu kesildiBuldum zaten paylaşmazsan paylaşma. .ss
------
Ufalsın da cebime girsin.
Müneccim olmalısın...ayol zaten ilk günden amele yanığı olmaya başlamış bu adil oğlan sanırım @Emre Ozansoy da yoğurt sürmeye gitti sesi soluğu kesildi
öyleyimdirMüneccim olmalısın...
No umur. Beni bu yorum konusuna etiket etme pls.ayol zaten ilk günden amele yanığı olmaya başlamış bu adil oğlan sanırım @Emre Ozansoy da yoğurt sürmeye gitti sesi soluğu kesildi
arada ilgini çekecek mallar gelirse pekiyiNo umur. Beni bu yorum konusuna etiket etme pls.