TV8 Survivor 2025 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Desteklediğim ismi at seni görelim. :A

sen de yağmuru destekliyorsun ona bakarsan uzun vadeli bir yatırım olmamış gibi yarışma için :F
------

geğirme, ağız şapırdatma, sapıklık vb. negzel patlatmıştı aycan reyiz senin maraşı :A:A:A:A @Dosi @cookies @Emre Ozansoy @MasacRE @Bully @The_Erinch @Zeyno @serhatt

Desteklenecek herif yok yarışmada. Poyraz reis gelince ona destek atarız :A Sultanlar arasında da gönlümüz elbette Zeynep sultandan yana...

yusuf yıldızı da all stara verdiler , karşı taraf wefad kesinlikle :F:F
Bir de 50 yaşında dede attılar karşıya. Survivor tarihinin en hızlı karışımı bu sezon olur. Mümkün değil takımların bu şekilde devam edebilmesi :A
------

o zaman ocak dışısın seni kovuyoruz konudan :F
Ben mekanın sahibiyim, beni kovmaya kimsenin gücü yetmez...
------

bu sene 200 bin olurum ben survivorla :A:A kadro 16 kişi şu an en az 16 kişi daha gelir :F
------

şu ana kadar gönüllü sultan adayları tuğba ve Göksu :X Göksu zoom yapınca aşkım gibi küçük duruyor @MasacRE :A
Tuğba daha bir kuvvetli aday. Göksuyu ben de aşkıma benzettim :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Bir de 50 yaşında dede attılar karşıya. Survivor tarihinin en hızlı karışımı bu sezon olur. Mümkün değil takımların bu şekilde devam edebilmesi :A
------

------

ŞU an durum bu :FEkran Resmi 2025-01-01 20.47.15.png
------

------

------

Bir de3 tuğba reyiz boş yapmadı diğerleri full rezil olacakları laflar etti :F

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx