Bunlar ne yapmak nereye varmak istiyorlar? Mevlüt nerede? 😱
bu Mevlüt çok mülayim duruyor buna da kudurmazsınız be
Ummadık taş baş yarar diye boşuna dememiş atalarımız.
sen ve @serhatt taki bu uğursuzluk adamı yarışma başlamadan kovmuşlar beğendin diyeBunlar ne yapmak nereye varmak istiyorlar? Mevlüt nerede? 😱
Ben genel olarak söylemiştim , zaten beğensen o mesajını alıntılardımBen beğenmemiştim, Acun isabetli bir karar vermiş.
Tüh. Hoşlanmıştım çocuktan.Bunlar ne yapmak nereye varmak istiyorlar? Mevlüt nerede? 😱
Aynen ben de yedim. Senin ciğerini bildiğim için anlıyorum ne demek istediğini.Ben genel olarak söylemiştim , zaten beğensen o mesajını alıntılardım
Aynen ben de yedim. Senin ciğerini bildiğim için anlıyorum ne demek istediğini.
Kız bir kere bnm ciğerlerim yağlı ; şense sıskasın ne alaka😱Aynen ben de yedim. Senin ciğerini bildiğim için anlıyorum ne demek istediğini.
Asıl bu dediğin ne alaka? Git zıbar iyice beynin sulanmış senin.Kız bir kere bnm ciğerlerim yağlı ; şense sıskasın ne alaka😱
Eee tabi sen de maşuka gibi alaman klavye kullanırsan anlamazsın @MasacRE @Bully @Yakamoz-Asi @DarkLegenDAsıl bu dediğin ne alaka? Git zıbar iyice beynin sulanmış senin.
O klavyeyi sen kullanıyor olmalısın zira benim klavyem Turkish.Eee tabi sen de maşuka gibi alaman klavye kullanırsan anlamazsın @MasacRE @Bully @Yakamoz-Asi @DarkLegenD
Fragmanda daha önce mevlüt var mıydı? Ben hatırlayamadım.Bunlar ne yapmak nereye varmak istiyorlar? Mevlüt nerede? 😱
İlk fragmanda ve afişte vardı, dün akşam ne oldu ise çıkartıldı.Fragmanda daha önce mevlüt var mıydı? Ben hatırlayamadım.
Aynı şekilde. Batuhan ile Mevlüt için izlemeyi düşünüyordum ne güzel.Tüh. Hoşlanmıştım çocuktan.
Daha çok olay olur bu yarışmada. Çok diskalifiye de olacak bu sene.İlk fragmanda ve afişte vardı, dün akşam ne oldu ise çıkartıldı.
------
Aynı şekilde. Batuhan ile Mevlüt için izlemeyi düşünüyordum ne güzel.
İzlemeyi düşünmediğim için artık sorun yok.Daha çok olay olur bu yarışmada. Çok diskalifiye de olacak bu sene.