Bunlar ne yapmak nereye varmak istiyorlar? Mevlüt nerede? 😱
bu Mevlüt çok mülayim duruyor buna da kudurmazsınız be![]()
Ummadık taş baş yarar diye boşuna dememiş atalarımız.![]()
sen ve @serhatt taki bu uğursuzlukBunlar ne yapmak nereye varmak istiyorlar? Mevlüt nerede? 😱
Ben genel olarak söylemiştim , zaten beğensen o mesajını alıntılardımBen beğenmemiştim, Acun isabetli bir karar vermiş.![]()
Tüh. Hoşlanmıştım çocuktan.Bunlar ne yapmak nereye varmak istiyorlar? Mevlüt nerede? 😱
Aynen ben de yedim. Senin ciğerini bildiğim için anlıyorum ne demek istediğini.Ben genel olarak söylemiştim , zaten beğensen o mesajını alıntılardım![]()
Aynen ben de yedim. Senin ciğerini bildiğim için anlıyorum ne demek istediğini.![]()
Kız bir kere bnm ciğerlerim yağlı ; şense sıskasın ne alaka😱Aynen ben de yedim. Senin ciğerini bildiğim için anlıyorum ne demek istediğini.![]()
Asıl bu dediğin ne alaka? Git zıbar iyice beynin sulanmış senin.Kız bir kere bnm ciğerlerim yağlı ; şense sıskasın ne alaka😱
Eee tabi sen de maşuka gibi alaman klavye kullanırsan anlamazsınAsıl bu dediğin ne alaka? Git zıbar iyice beynin sulanmış senin.![]()
O klavyeyi sen kullanıyor olmalısın zira benim klavyem Turkish.Eee tabi sen de maşuka gibi alaman klavye kullanırsan anlamazsın![]()
@MasacRE @Bully @Yakamoz-Asi @DarkLegenD
Fragmanda daha önce mevlüt var mıydı? Ben hatırlayamadım.Bunlar ne yapmak nereye varmak istiyorlar? Mevlüt nerede? 😱
İlk fragmanda ve afişte vardı, dün akşam ne oldu ise çıkartıldı.Fragmanda daha önce mevlüt var mıydı? Ben hatırlayamadım.
Aynı şekilde. Batuhan ile Mevlüt için izlemeyi düşünüyordum ne güzel.Tüh. Hoşlanmıştım çocuktan.![]()
Daha çok olay olur bu yarışmada. Çok diskalifiye de olacak bu sene.İlk fragmanda ve afişte vardı, dün akşam ne oldu ise çıkartıldı.
------
Aynı şekilde. Batuhan ile Mevlüt için izlemeyi düşünüyordum ne güzel.![]()
İzlemeyi düşünmediğim için artık sorun yok.Daha çok olay olur bu yarışmada. Çok diskalifiye de olacak bu sene.
Evet ne olmuş. Hala beğenirim.![]()
Sevgiye sevgili olunacaksa ben burdayım ben![]()
Güzel kıvırtmıṣlar![]()
O kadar saçma bir şey yapmışlardı ki 2 milyon izlenme almış bu saçmalık meraktan izleye izleye hep![]()
@Angelica ile @Emre Ozansoy un Maraş yine ilk bölümden pertMasterchef'in bir sonraki bölümü 9 Ocak'ta yayınlanacakmış o nedenle 1-8 Ocak full olacak.
Hangisi
Şov yapmaya geliyor abimiz artık.@Angelica ile @Emre Ozansoy un Maraş yine ilk bölümden pert2 metre boyuyla hep ilk dk den sakatlanıyor gelmesin artıkın .ss @Dosi @Bully @cookies
------
Hangisi2 tane var