Bunlar ne yapmak nereye varmak istiyorlar? Mevlüt nerede? 😱
bu Mevlüt çok mülayim duruyor buna da kudurmazsınız be
Ummadık taş baş yarar diye boşuna dememiş atalarımız.
sen ve @serhatt taki bu uğursuzluk adamı yarışma başlamadan kovmuşlar beğendin diyeBunlar ne yapmak nereye varmak istiyorlar? Mevlüt nerede? 😱
Ben genel olarak söylemiştim , zaten beğensen o mesajını alıntılardımBen beğenmemiştim, Acun isabetli bir karar vermiş.
Tüh. Hoşlanmıştım çocuktan.Bunlar ne yapmak nereye varmak istiyorlar? Mevlüt nerede? 😱
Aynen ben de yedim. Senin ciğerini bildiğim için anlıyorum ne demek istediğini.Ben genel olarak söylemiştim , zaten beğensen o mesajını alıntılardım
Aynen ben de yedim. Senin ciğerini bildiğim için anlıyorum ne demek istediğini.
Kız bir kere bnm ciğerlerim yağlı ; şense sıskasın ne alaka😱Aynen ben de yedim. Senin ciğerini bildiğim için anlıyorum ne demek istediğini.
Asıl bu dediğin ne alaka? Git zıbar iyice beynin sulanmış senin.Kız bir kere bnm ciğerlerim yağlı ; şense sıskasın ne alaka😱
Eee tabi sen de maşuka gibi alaman klavye kullanırsan anlamazsın @MasacRE @Bully @Yakamoz-Asi @DarkLegenDAsıl bu dediğin ne alaka? Git zıbar iyice beynin sulanmış senin.
O klavyeyi sen kullanıyor olmalısın zira benim klavyem Turkish.Eee tabi sen de maşuka gibi alaman klavye kullanırsan anlamazsın @MasacRE @Bully @Yakamoz-Asi @DarkLegenD
Fragmanda daha önce mevlüt var mıydı? Ben hatırlayamadım.Bunlar ne yapmak nereye varmak istiyorlar? Mevlüt nerede? 😱