TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Beni bir daha bu Çöpvivor'un konusuna etiketlemeyin leş herifler... (Leşdaşlarıma diyorum sana değil kadim dostum...) Benim ne işim var bu sıralarda...@Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
------

Banlama işine @MEnes baktığı için @cokiyitvci biraz daha dolanabilir bu gece :A Menes anca yarına online olur
------

Bende sildim bir tane? Etiket etmiştin
Hemen gerekli işlemleri hallediyorum kadim dostum... Bu arkadaş biraz fazla olmuş sanırım son zamanlarda... @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MasacRE
Çöp sezon gibi bu sene fragmanlarda bike engelli adamdan ve @serhatt & @Alos karışımı azizden medet umuyorlar bu ka mesaj yeter :A
Yedeklerden sürekli kaslı oğlanlar sokuyoruz yarışmaya senin için, daha ne yapalım biz :A
------

Beni bir daha bu Çöpvivor'un konusuna etiketlemeyin leş herifler... (Leşdaşlarıma diyorum sana değil kadim dostum...) Benim ne işim var bu sıralarda...@Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
------

Hemen gerekli işlemleri hallediyorum kadim dostum... Bu arkadaş biraz fazla olmuş sanırım son zamanlarda... @Sherlock
Gizli bir Survivor fanı olarak bu kadar mesaj yazmışsın. Bir de artık şu duygularını açığa çıkarsan önünde kimse duramayacak demek ki yoldaşım :A @Sherlock @Maskeli Fedai @Dosi

Yedeklerden sürekli kaslı oğlanlar sokuyoruz yarışmaya senin için, daha ne yapalım biz :A
------

Gizli bir Survivor fanı olarak bu kadar mesaj yazmışsın. Bir de artık şu duygularını açığa çıkarsan önünde kimse duramayacak demek ki yoldaşım :A @Sherlock @Maskeli Fedai @Dosi
Henüz açığa çıkmak istemiyor, zorlamayalım :A

• Güldürdün
  • Okudum
Reactions: MEnes and MasacRE
------

Bırak bu işleri leş herif... Beni bu kalıplara sokamazsınız asla, benim bu leş program ile işim olmaz... @Sherlock @Maskeli Fedai
Henüz açığa çıkmak istemiyor, zorlamayalım :A
Mümkünatı yok böyle bir şeyin... Ben bu oyunlara gelmem... :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Chaby: Fatih - Özgür gibi adamlara güvenmeyeceksin.

@Hazem günaydın Chaby daha yeni mi anladın? :D

Özgür: Chaby burada değil gibi artık. Benim yanımda güçlü kişiler olmalı.

@Hazem Özgür'den korkulur. 😱 NASIL BULUYORSUN ÖZGÜR'Ü?

------

@serhatt ile @Alos önce bir kaslı oğlanları inceleyip bana rapor versin ona göre bakarız :A

Chaby: Herkes şampiyonluğa gidiyor bunu unutmuş olabilirim ama Özgür Abi hatırlattı artık bunu bana yeniden.

Buse bugünkü dokunulmazlık oyununda da bayağı hırslı olacak gibi. :D

Chaby: Bundan sonra Özgür Abi ile sadece konseylerde konuşacağım.

Sözünün arkasında durur inşallah.

Bu yarışmada sessiz olanı hemen ezmeye çalışıyorlar!

Forum İstatistikleri

Konular
176,421
Üyeler
8,561
Son Üye
Fatih kiren