The_Erinch
Favori Üye
Yok gızzzzzz nereye yıllık, ama yıllık ucuzmuş onuda @Emre Ozansoy sormak lazım 🤭🤭🤭🤭peki bu miktar yillik mi? 1 kr olsa bile almam
Yok gızzzzzz nereye yıllık, ama yıllık ucuzmuş onuda @Emre Ozansoy sormak lazım 🤭🤭🤭🤭peki bu miktar yillik mi? 1 kr olsa bile almam
yok artik bide aylik miYok gızzzzzz nereye yıllık, ama yıllık ucuzmuş onuda @Emre Ozansoy sormak lazım 🤭🤭🤭🤭
hic cingöz degilsin, az antenlerini ac cöz mevzuyu (sifreli konusuyorum)Bu gelişmelerden sonra Erinç abinin akrabası olduğunu iddia edenler için direkt telefon numarasını veriyorum yazın.0533 Yok yaaaaa
Ayda 200 tl.... Gereksiz gelebilir çoğu insana ama bu kişisel zevk meselesi. Mesela 3 ayrı da digital platforma üyeyim. Bundan vesile nelere nelere para vermiyoruz... Arada kaynayıp gidiyor işte. 😃😃😃😃😊😊😊😊yok artik bide aylik midemekki paran cok @12.Adam @Yakamoz-Asi
hic cingöz degilsin, az antenlerini ac cöz mevzuyu (sifreli konusuyorum)
platformun bir geri dönüsü var, birseyler almis oluyorsun. Zengin kisiye dokunmaz zaten o miktarAyda 200 tl.... Gereksiz gelebilir çoğu insana ama bu kişisel zevk meselesi. Mesela 3 ayrı da digital platforma üyeyim. Bundan vesile nelere nelere para vermiyoruz... Arada kaynayıp gidiyor işte. 😃😃😃😃😊😊😊😊
Açıkçası zenginlik demeyelim be Zeynep. Hobi yada kişisel ilgi alanları için ayırdığım aylık giderin içinde.platformun bir geri dönüsü var, birseyler almis oluyorsun. Zengin kisiye dokunmaz zaten o miktar
dur be burda sana takilalim dedik ciddilestinAçıkçası zenginlik demeyelim be Zeynep. Hobi yada kişisel ilgi alanları için ayırdığım aylık giderin içinde.
Sakatlığını görmedim, ne kadar ciddi olduğunu ama bu saatten sonra diskalifiye olacağını zannetmiyorum. Daha önceki senelerde olmuyordu en azındanCansu diskalifiye olacak, Buse yine kalacak diyorlar
bir gün Ertug, diger gün aziz costu. Ondan öyle olduBaris'in yoklugu ise yaradi
😃😃😃😃😃dur be burda sana takilalim dedik ciddilestin
insan kendini arada simartmali. Nasil mutlu hissediyorsan öyle davran
daha önceki seneleri umursamiyorlar. Aninda yolcu ediyorlarSakatlığını görmedim, ne kadar ciddi olduğunu ama bu saatten sonra diskalifiye olacağını zannetmiyorum. Daha önceki senelerde olmuyordu en azından
Ertuğ zaten eskiden iyi yarışmacıydı ya. Sonradan bozuldu maalesef. Atışları güven vermiyor işte. Yoksa parkurda hepsiyle başa çıkıyor adam yani.
Ama önceki sakatlıklar yarışmanın ortasıydı ya, oradan anlaşılmaz durum. Cansu'yu yollarlarsa dediğinin doğru olduğu anlaşılırdaha önceki seneleri umursamiyorlar. Aninda yolcu ediyorlararaya bir iki yunanlarla oyun ayarlayip eksikligi tamamlarlar
Dedeni bilmemde ne Yusufu nede Nefiseyi sampiyon ederler.
Acunun torpillisi 🤷Dedeni bilmemde ne Yusufu nede Nefiseyi sampiyon ederler.
Nefise kazansin isterim ama gidip Asenayi sampiyon ederler illa bir kadin olacaksa
Osman Can'ı ne ara harcadın
yok artik bide aylik midemekki paran cok @12.Adam @Yakamoz-Asi
hic cingöz degilsin, az antenlerini ac cöz mevzuyu (sifreli konusuyorum)
Ayda 200 tl.... Gereksiz gelebilir çoğu insana ama bu kişisel zevk meselesi. Mesela 3 ayrı da digital platforma üyeyim. Bundan vesile nelere nelere para vermiyoruz... Arada kaynayıp gidiyor işte. 😃😃😃😃😊😊😊😊
platformun bir geri dönüsü var, birseyler almis oluyorsun. Zengin kisiye dokunmaz zaten o miktar
Abi Kaç tane platforma üyesin?Açıkçası zenginlik demeyelim be Zeynep. Hobi yada kişisel ilgi alanları için ayırdığım aylık giderin içinde.
Dede olsun bencede. En dedikodudan uzak hem huy hemde performans olarak düzgün biriOsman Can'ı ne ara harcadın
Nefise ve Yusuf'u sevmiyorum. Gel dedede anlaşalım seninle, herkes mutlu ayrılsın bu sezondan
#ÇakmaBozokReisŞampiyonOlsunDede olsun bencede. En dedikodudan uzak hem huy hemde performans olarak düzgün biri
bozok ve Özgür dedemi benzetmende pek garip#ÇakmaBozokReisŞampiyonOlsun
Bana onu hatırlatıyorbozok ve Özgür dedemi benzetmende pek garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?