Şu an okuldaki rehin olayını izledim. Bu kısma daha gelmedimTwitter da buldum.
------
Diziyi boşver. Sen kavgayı izledin mi bu arada? Survivor kavgası.
Şu an okuldaki rehin olayını izledim. Bu kısma daha gelmedimTwitter da buldum.
Evet baktım.Şu an okuldaki rehin olayını izledim. Bu kısma daha gelmedim
------
Diziyi boşver. Sen kavgayı izledin mi bu arada? Survivor kavgası.
Bir tarafta 3 kız, diğer tarafta 5 kız. Çok dengesiz olmuş oldu, üstelik Merve izlediğim kadarı ile performansı iyiydi.Elinde adam yok, yedekleri eve yolladı.
Yarışma zaten yerlerde sürünüyor.
O yüzden kimseyi eve yollayamadı.
Merveyi sütten çıkmış ak kaşık yaptı Acun... Asenanın en büyük hatası temas oldu.. Temas olamsa Merve yerdi zılgıtı Acundan..
Olan Seneme oldu .
Ünlülerin kızları zaten güçlüydü şimdi iyice güçlendi ama erkekleri gerçekten sıkıntılı..
@Dosi @MasacRE @Zeyno @12.Adam @Sherlock
birleşmeye kadar ünlüleri bozmak istemiyoruz dedi.Bir tarafta 3 kız, diğer tarafta 5 kız. Çok dengesiz olmuş oldu, üstelik Merve izlediğim kadarı ile performansı iyiydi.
Ünlülerin bir kızını o tarafa atabilir Acun. İyice çorbaya döndü yarışma.
İkinci kısımdaki mesaj güldürdü. Güzel özetbirleşmeye kadar ünlüleri bozmak istemiyoruz dedi.
sordu isteyen var mı diye... nefise , ertu ile aynı adada kalmak istemiyorum dedi..ama tüm erkekler bildiğin yalvardı nefiseye.... o yüzden nefise kaldı takımda
acun oyunlara ayar çeker ve gönüllüler kazanır dokunulmazlığı... biri gider... biride pes eder..eşitlenir sayılar.
yıldızları barışmıyor.İkinci kısımdaki mesaj güldürdü. Güzel özet
Nefise ve Ertuğ olayı ne? o kısma denk gelmemişim
Gereksiz seyircilere lüzum yok, biz bize yeterizCanım niso 💖💕❤️ @Aserat ve @mrt-06 nın 10 yıldır elem keder ve beddua ile bitiremediği macunu tek şampiliği ile yok ediyor
@serhatt @Sherlock @DarkLegenD @12.Adam @Özgür @batuhankaralar @Maskeli Fedai @Alos @Emre Ozansoy
O kadar iticiydi ki güzel görünmüyordu bana
Bu akşam izleyecek misin? Bana az özet geç. Kopuk kopuk bakındım, Survivor Extra ne gösterdiyse oGereksiz seyircilere lüzum yok, biz bize yeteriz
------
O kadar iticiydi ki güzel görünmüyordu banaİyi oldu kurtulduk
Ben de dün bölümün asıl olaylı kısmı olan kavga ve konseyi kaçırmıştım. Oyunu izlemiştim tv'den. Oyun da baya heyecanlıydı ama. Dokunulmazlık değildi gerçi ama olsun son oyuna kadar giden keyifli bir ödül oyunuydu
Merve'nin de tahrik edici konuşmaları var da hem tehdit hem fiziksel temas ne ararsan Asena'da var. Bu olayın sonucu ne olursa olsun Asena'ya patlardı, öyle de olduElinde adam yok, yedekleri eve yolladı.
Yarışma zaten yerlerde sürünüyor.
O yüzden kimseyi eve yollayamadı.
Merveyi sütten çıkmış ak kaşık yaptı Acun... Asenanın en büyük hatası temas oldu.. Temas olamsa Merve yerdi zılgıtı Acundan..
Olan Seneme oldu .
Ünlülerin kızları zaten güçlüydü şimdi iyice güçlendi ama erkekleri gerçekten sıkıntılı..
@Dosi @MasacRE @Zeyno @12.Adam @Sherlock
İşte aradığım özetBen de dün bölümün asıl olaylı kısmı olan kavga ve konseyi kaçırmıştım. Oyunu izlemiştim tv'den. Oyun da baya heyecanlıydı ama. Dokunulmazlık değildi gerçi ama olsun son oyuna kadar giden keyifli bir ödül oyunuyduBugün sabah da kaçırdığım kısmı izledim. Olaylı bir akşam olduğu için. Kardelen'in yemek çalması ile başlayan süreç epey hayırlı bir duruma vesile oldu. Merve, o takımdakiler arasında nispeten sevdiğim isimlerdendi. Hem performansı da iyi. Bu şekilde bize katmış olduk. Asena da 6 ödül ceza almış ona da oh olsun
Özet geç demeni bilmeden özet geçtim sana. Cevaplar bir sonraki mesajdaBu akşam izleyecek misin? Bana az özet geç. Kopuk kopuk bakındım, Survivor Extra ne gösterdiyse o
Etki yok. Aynı reytingleri almış.Kavganın etkisi olmuş mu? @Hazem
Diğer günlerin reytinglerine çok hakim değilim.
https://twitter.com/x/status/1634820114112561152
Evet baktım.
İşte aradığım özetsiz yine diğer günler bakıyorsunuz. Bizde o lüks yok.
Dokunulmazlık olmayınca izlemeyi sevmiyorum
Özet geç demeni bilmeden özet geçtim sana. Cevaplar bir sonraki mesajda
Etki yok. Aynı reytingleri almış.
Bunları yaptıysa izlemesem de kardelen i destekliyorum
Kardelen performans olarak iyi. Onu zaten her türlü ileri atarlarBunları yaptıysa izlemesem de kardelen i destekliyorum
https://twitter.com/x/status/1635019989592977408
hiçbir işe yaramayan boş çene halil ve laylayloy kürşat yüzünden..Takımlarda aşırı dengesizlik olmasın diye Buse varken Cansu mu@MasacRE @The_Erinch
https://twitter.com/x/status/1635027335840952320
Bu akşam Halil'in yalan ve şakrabanlıklarını izleyeceğiz.. Cansu'ya iyi oyuncu diyen Halil oscarlık bir oyun sergilediğinin farkındadır umarım .. Hele ki Buse'nin Cansu'yu yazma nedeni tam bir komedi son zamanlarda performansı düşük dedi laa Cansu son oyunda 3/2 yaptı ve performans listesinde 10. sırada, Buse 4/1 yaptı ve listede 17. sırada ama performansı düşük olan (düşen) Cansu pes ki ne pes ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?