TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

1-2 yıl sonra ancak izledi...

@Dosi , @MasacRE , @Sherlock
6-7 yıldır izlememiş, dahada izlemez

------

Bully’nin Cevabı:

Son düzenleme:
1-2 yıl sonra ancak izledi...

@Dosi , @MasacRE , @Sherlock
O kadar sürmeyecek... Elbet oturup o kutlu dizinin finalini izleyeceğim...

------

Bully’nin Cevabı:
Deme öyle, öyle denmez... Negatif enerji çağırmayalım... Elbet izleyeceğim...

Kaan kardeşim merak etmesin, bu intikam çok yakın gelecekte alınacak... Selam olsun kendisine, keşke buralara da gelseydi ama gelmez gibi...

Reactions: Dosi and 12.Adam

------

Bully’nin Cevabı:

Bunu söylemek istemezdim ama 46 dizisi balon yav, o dizinin nesini övüyorlar akıl alır gibi değil.. @Sherlock

Gelseydi de kafanı yarsaydı...
. @Dosi

Reactions: MEnes and Dosi
Bully’nin cevabı:
Ogeday sakatlanmasa ilerlerdi daha. Neyse ki sevgilisi aldı intikamını
Ayrıca 2017'de Adem'den kat kat iyi olan Ogeday'a rağmen Adem'in şampiyon olması gerektiğini savunan biri hak edebiyatı yapmasın bana burada
Nisa insanların kalplerine, gönüllülerine girip anasının ak sütü gibi şampiyonluğunu kazanmıştır. Beğenmeyen yallah başka kapıya

------

Bunu söylemek istemezdim ama 46 dizisi balon yav, o dizinin nesini övüyorlar akıl alır gibi değil.. @Sherlock
Kütük dostum rezalet bir giriş yapmış foruma... @Sherlock @MEnes

46 dizisi ile ilgili birinin gerçekleri yüzünüze vurması gerekiyordu.. @Sherlock @MEnes @Dosi

46 dizisi ile ilgili birinin gerçekleri yüzünüze vurması gerekiyordu.. @Sherlock @MEnes @Dosi
🎈6 Yok Olan... Dizi tarihinin en büyük balonlarından, sayın Gs'li dostum haklı...