TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yok onu demiyorum ama onlarda vardı. Sürekli kurallar değişince bizde artık karıştırmaya başladık mevzuları

------

@Dosi mutfak musluğu patlamış..bir el at dedik

Tam adamına soruyorsun abi
Sana mesajında soruda yer almalıydı demiştim Erinç

senin zaten gönüllüler degilde ünlüleri desteklemen basli basina sasirtici
biz ayni ismi destekledigimizde sampiyon yapiyorduk yarismacilari. bakalim Sonlarda ayni isimde yogunlasacak miyiz
Ben ünlü-gönüllü diye bakmam ya sevdiğim yarışmacılar hangi takımdaysa o takımı tutarım. Son senelerde gönüllülerde olduğu için gönüllüleri destekliyordum hep ama daha eskiye gittiğimizde de ünlüleri desteklemişliğim de çoktur

Bu sene de çoğunlukla ünlüler destekleniyor zaten gördüğüm kadarıyla. Gönüllüler çok itici bir takım ya

------

Bu akşam oyunu izledim
yarışma bittikten sonra nefise ile Nagi Queen i kapıştırmalı reelde ikisi de erkekleri yenecek güçte
Nefise Nagi'ye göre daha sempatik. Atlet camiasından çıkmış yarışmacıların arasında en çekilebilir olanlardan biri kendisi

------

seni buraya bekleriz ozaman
daha öncede Nefise yeni Nagi diye yorumlar görmüstüm.

Zeynep sultan yok.. @MasacRE
Aleyna varmi bugün? ismini duymadim sanki
Zeynep sultanım gönüllerin şampiyonu olacak. Geçen sene de @Sherlock beyciğimle böyle diye diye Nisa'yı şampiyon yapmıştık. Tekrar yaşanır mı bee

------

Konseyi izlemedim. Ama iki aday birden çıkarmış gönüllüler ne kadar güzel

1 ay sonra son kararları verelim. Daha çok erken

Reactions: 12.Adam and MasacRE
Eşit oy olunca iki aday birden çıkıyordu sanki ben de öyle hatırlıyorum. Ama o kadar çok kurallar değişti ki karıştırıyor da olabiliriz bilmiyorum açıkçası
@Dosi @Mr.At

Eşit oy olunca iki aday birden çıkıyordu sanki ben de öyle hatırlıyorum. Ama o kadar çok kurallar değişti ki karıştırıyor da olabiliriz bilmiyorum açıkçası
@Dosi @Mr.At
Bosver be Amirim, bir rakı koy da iki duble neşemizi bulalım.

Ve ben haklı çıktım

@Mr.At @The_Erinch @MasacRE
İki aday aynı anda olmadığından emindim ama ne şekil olduğunu unutmuştum. Sonrasında açık oylamaya geçiliyordu artık. Asla iki kişi aynı anda aday olmuyordu.
İşte buyurun:

Reactions: 12.Adam and Dosi
Reactions: 12.Adam and Dosi
İzleriz elbet be canım yoldaşım... 1 bölüm dediğin nedir ki... Şip şak çözülür...

Reactions: MasacRE and 12.Adam

İzleriz elbet be canım yoldaşım... 1 bölüm dediğin nedir ki... Şip şak çözülür...
Bully’nin cevabı:

Birlikte adaşını destekleyelim Dosi hanım

Yalnız senle aynı ismi desteklemeyeli baya oldu
belkide ilk kez aynı kadın yarışmacıyı destekliyoruz
Tarihe not düş.
Kıyamet alameti.

Çok izlemem bugün evdeydim izledim
zaman ayırmam normalde
Kuru iftira
, Yalanında boğul

Bosver be Amirim, bir rakı koy da iki duble neşemizi bulalım.
@MasacRE , zaten hep çekiyor, survivor ı kafa kıyak olarak seyrediyor.