TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Aziz aslında sayı fazlalığını kullanıp Elayı yazmalıydı..
gereksiz ortalığı karıştırdı.

çünkü alper rende oldukça elayı kolay kolay yazmazlar.

yarın ki oyunda keyifli... acun arka arkaya dikkat çeken oyunlarını piyasaya sürüyor.

açıkçası bu sene kurallarını bende anlamadım survivorun
. @Dosi

Reactions: Dosi
Eskiden eşit oy olunca performans olayını ben hatırlamıyorum. Ama hep böyleydi. İki isim çıkarsa iki kişi aday olur. O dediğin olay bambaşka Bi şeydi ama hatırlamıyorum.
------

Aziz yanlış hatırlamıyorsam hep Tungayı yazıyordu. O gidince siradaki hedefi Alper oldu, eğer aziz kalır Alper elenirse bir şekilde bu sefer Ozguru yazmaya başlar.

Özgürü yazamazlar...adam açıkara performans birincisi.
ama aziz tam kendi etrafına adam toplarken gene iteledi herkesi.

Son yıllarda dediğim kural geçerliydi. Hatta performanslarının yüzdelik oranlarına bakıyorlardı @The_Erinch

Reactions: 12.Adam
ama bende hep eşit oy alanların birlikte aday olduğunu hatırlıyorum; @Mr.At dediği gibi başka bir durumdaydı sanırım. @Zeyno @MasacRE
------

Son yıllarda dediğim kural geçerliydi. Hatta performanslarının yüzdelik oranlarına bakıyorlardı @The_Erinch

------

o dediğin performans birincisinde dokunulmazı belirlerken olmasın yahu

ama bende hep eşit oy alanların birlikte aday olduğunu hatırlıyorum; @Mr.At dediği gibi başka bir durumdaydı sanırım. @Zeyno @MasacRE
------

Eskiden öyleydi evet ama geçtiğimiz senelerde farklıydı sanki. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Kafam karıştı şimdi
@Mr.At
------

o dediğin performans birincisinde dokunulmazı belirlerken olmasın yahu
Evet onda yüzdeliğe bakıyordu, eşitlikte bir kural olduğu kalmış aklımda ama neydi net hatırlamıyorum. Belki sayılar azalınca devreye giriyordu

Özgürü yazamazlar...adam açıkara performans birincisi.
ama aziz tam kendi etrafına adam toplarken gene iteledi herkesi.
Ozguru takım yazmaz zaten, Aziz tek tabanca o bir sistematiğe göre ilerliyor. İlk hedef Tunga idi. Elendi. İkinci Hedef Alper üçüncü Hedef Özgür. Çünkü tartıştığı adamlar bunlar.

Ozguru takım yazmaz zaten, Aziz tek tabanca o bir sistematiğe göre ilerliyor. İlk hedef Tunga idi. Elendi. İkinci Hedef Alper üçüncü Hedef Özgür. Çünkü tartıştığı adamlar bunlar.
Alperin 5 milyondan fazla takipçisi var... elbet birileri sms atar.

Bu arada her yıl olduğu gibi Ünlüleri desteklediğim için özünde hepsi gidebilir

Ama Kardelen,Özgür ve Osman ilerisini hakedecek performansa sahipler.

Bireysel performans oyunu oynuyordu kaybeden takim normalde dokunulmazliktan sonra orda kazanan hem aday söylüyordu hem de dokunulmaz oluyordu. Onun söylediği aday performans birincisi çıkarsa kendi yerine bir aday söylüyordu sanki. Bunu mu diyorsun yoksa ben mi uyduruyorum?

Reactions: Dosi and The_Erinch
Yakaladın.