Ben acımam gömerim... Adaşımı kimseye bırakmam en çok ben gömerim...@Sherlock
Sadistce bir duygu...onda bagisiklik yapmistir, etkilemiyordur, aksine zevk bile aliyordur gömmenden
Ben acımam gömerim... Adaşımı kimseye bırakmam en çok ben gömerim...@Sherlock
Sadistce bir duygu...onda bagisiklik yapmistir, etkilemiyordur, aksine zevk bile aliyordur gömmenden
Orada çok iyiydi evet.Öğrenmiş oldum
Henüz hakim değilim yarışmaya. Elin Oğlu programından dolayı Chaby’e sempatim var.
Alıştık artık. Verdiği sözleri tutmayışıyla meşhur arkadaş.Bilmezmiyim
Bu arada adaşın 2 gün canlanıp bildirimlere koşup durdu, bugün yine eski haline dönmüş gibi
@serhatt ’a verdiği Oscar etkinliği tablo sözünü yine ve yeniden tutmadı
Desteğin için teşekkürler.Alıştık artık. Verdiği sözleri tutmayışıyla meşhur arkadaş.
Hak edene hak ettiğini veriyorum.Desteğin için teşekkürler.
Aleynanın yedeklerde olduğunu biliyordum da hikmet i bilmiyordum
Tam senlik Anadolu erkeği işte HikmetAleynanın yedeklerde olduğunu biliyordum da hikmet i bilmiyordum
Bakalım iddialar doğru çıkacak mı?Aleynanın yedeklerde olduğunu biliyordum da hikmet i bilmiyordum
Doğru, artık keyif alıyor bundan... Özel olarak kışkırtıyor beni bunun için...onda bagisiklik yapmistir, etkilemiyordur, aksine zevk bile aliyordur gömmenden
Öyle, bizde acıma duygusu yer almıyor...Sadistce bir duygu...
Canım adaşım benim... 😳😳😳Canım ortağım. 😳😳😳😳😳
Canım adaşım. 😳😳😳😳😳
Nefise kim?Nefise yedeklere kaldığı için yarışmadan çekildiğini ve yarışmada diğer kızlara torpil yapıldığını iddia etmemiş miydi en son
Tanıtımda yedeklerden Ünlüler kadrosuna dahil olan kız.Nefise kim?
Yarışmadan elenip programa laf atan çok kişi sonra koşa koşa geri geldiler. Para önemliTanıtımda yedeklerden Ünlüler kadrosuna dahil olan kız.As kadroya seçilemeyince yarışma ile ilgili torpil var iması yaptı ve yedeklerde olmayı kendisine hakaret olarak gördüğünü söyleyerek yarışmada yer almayacağım demişti. Şimdi ise yedeklerden dahil olarak gelir gelmez kavga çıkarmış.
Herkes bir Nagi Queen değil tabii.Yarışmadan elenip programa laf atan çok kişi sonra koşa koşa geri geldiler. Para önemli
O da defalarca geldi amaHerkes bir Nagi Queen değil tabii.@xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?