Maskeli Fedai
Favori Üye
Neeey kiim... Leşdaşım iftira atıp yalan söylemez mi... Bu söyledine sen bile inanmıyorsun be adam... Kimi kandıracaksın bu cümlelerinle, 5 yaşındaki çocuklar anca inanır... @Maskeli Fedai @SherlockGerçekler ortada işte. Yeter artık kıvırma da kabul et bu yaptığın şeyi. @Sherlock beyciğim asla yalan söyleyip iftira atmaz yoldaşım dediği insanlara. Ama senden her şeyi beklerim ben şu bize karşı yaptıklarını gördükten sonra... @Maskeli Fedai
Kendisi yargılanmalı.. @MasacRE
Yargılandıktan sonra asılmalı... @MasacRENeeey kiim... Leşdaşım iftira atıp yalan söylemez mi... Bu söyledine sen bile inanmıyorsun be adam... Kimi kandıracaksın bu cümlelerinle, 5 yaşındaki çocuklar anca inanır... @Maskeli Fedai @Sherlock
Yargı da benim, adalet de benim, güç de benim... Hodri meydan... @MasacRE @Maskeli FedaiYargılandıktan sonra asılmalı... @MasacRE
Yargı da benim, adalet de benim, güç de benim... Hodri meydan... @MasacRE @Maskeli Fedai
Yargılandıktan sonra asılmalı... @MasacRE
Bu adam zıvanadan çıkmış durumda.. @MasacREYargı da benim, adalet de benim, güç de benim... Hodri meydan... @MasacRE @Maskeli Fedai
Hepimiz görüyoruz kimin yalan söylediğini kimin iftira attığını burada. Senin burada yoldaşlarına yaptığın karalamalardan sonra biraz utanman olsa şuradan çekip gidersin ben ne halt ettim diye. Ama hala inatla burada durmuş bize saldırmaya devam ediyorsun... @Maskeli Fedai @SherlockNeeey kiim... Leşdaşım iftira atıp yalan söylemez mi... Bu söyledine sen bile inanmıyorsun be adam... Kimi kandıracaksın bu cümlelerinle, 5 yaşındaki çocuklar anca inanır... @Maskeli Fedai @Sherlock
Bildiğim kadarıyla insanlar profil resimlerini sadece kendileri değiştirebiliyor... Çok istiyorsan yetkilerimi kullanıp seni banlayabilirim tabii, kafamız da rahat eder hem... @MasacRE @Maskeli FedaiŞu leş herifin fotoğrafını benim sanatsal nickim ile bir daha yan yan getirirsen işler farklı noktalara gidecek benden söylemesi... Kendine gel artık Leş herif...
Evet öyle oldu... Hiç kimse güvende değil evet... @MasacRE
Tehditler, leş herifler havada uçuşuyor. Avatarına Aziz'in fotosunu koyduğundan bu yana cidden tam öyle bir kişiliğe büründü bu adam ne yazık ki... @Sherlock @Maskeli FedaiŞu leş herifin fotoğrafını benim sanatsal nickim ile bir daha yan yan getirirsen işler farklı noktalara gidecek benden söylemesi... Kendine gel artık Leş herif...
Evet öyle oldu... Hiç kimse güvende değil evet... @MasacRE
Yetkileri kullanıp banlama işlerini @MEnes olacak şahıs iyi bilir Şerlok beyciğim. Kendisinin hak ettiği dil o aslında ama yine de sen etme boşver büyüklük sende kalsın... @Maskeli FedaiBildiğim kadarıyla insanlar profil resimlerini sadece kendileri değiştirebiliyor... Çok istiyorsan yetkilerimi kullanıp seni banlayabilirim tabii, kafamız da rahat eder hem... @MasacRE @Maskeli Fedai
Evet doğru hepimiz neyin ne olduğunu görüyoruz... Ben haklı olduğum yerden asla çekip gitmem, kansızlar tek tek hesap verecek...Hepimiz görüyoruz kimin yalan söylediğini kimin iftira attığını burada. Senin burada yoldaşlarına yaptığın karalamalardan sonra biraz utanman olsa şuradan çekip gidersin ben ne halt ettim diye. Ama hala inatla burada durmuş bize saldırmaya devam ediyorsun... @Maskeli Fedai @Sherlock
Herkes bilir ki benim profil resmim yıllardır aynı ve değişmeyecek... Değiştirilmesi teklif dahi edilemeyecek... Bu yalnızca senin yaptığın iğrenç bir ilüzyondan ibaret... Leş herif seni... @Maskeli FedaiBildiğim kadarıyla insanlar profil resimlerini sadece kendileri değiştirebiliyor... Çok istiyorsan yetkilerimi kullanıp seni banlayabilirim tabii, kafamız da rahat eder hem... @MasacRE @Maskeli Fedai
Tehditler, leş herifler havada uçuşuyor. Avatarına Aziz'in fotosunu koyduğundan bu yana cidden tam öyle bir kişiliğe büründü bu adam ne yazık ki... @Sherlock @Maskeli Fedai
Aziz kılıklı bu herif bize ne yaparsa yapsın sükunetimizi katiyen bozmuyor olmamız... Bu üçlü çok güçlü, bu üçlü çok büyük canım yoldaşlarım... @MEnesYetkileri kullanıp banlama işlerini @MEnes olacak şahıs iyi bilir Şerlok beyciğim. Kendisinin hak ettiği dil o aslında ama yine de sen etme boşver büyüklük sende kalsın... @Maskeli Fedai
Bizde kumpasa ihtiyaç yok, bizde realite var... Kansız adaşıma karşı ne gerekiyorsa onu yaptım, hesap verecek hiç bir şeyim yok... @Sherlock @Maskeli Fedai
Bizde kumpasa ihtiyaç yok, bizde realite var... Kansız adaşıma karşı ne gerekiyorsa onu yaptım, hesap verecek hiç bir şeyim yok... @Sherlock @Maskeli Fedai
Survivor adası Aziz'i şutlayınca, Fav10 ise @MEnes isimli kahharı şutlayınca rahatlayacaktır... @MasacRE
Yoldaşlarımın hatırına bir şey yapmadık... Yoksa seni bırak şutlamayı, şutladıktan sonra direkten dahi dönmemeni sağlayacak yetkilerimiz mevcut... @MasacRE @Maskeli Fedai
Hala o iğrenç hakaretlerini sürdürmeye devam ediyorsun. Tamam anladık ajanmışsın ama bunca yıl hiç mi bize karşı bir sevgi beslemedin be adam. Ne bu kin ne bu öfke bize karşı... @Maskeli Fedai @SherlockEvet doğru hepimiz neyin ne olduğunu görüyoruz... Ben haklı olduğum yerden asla çekip gitmem, kansızlar tek tek hesap verecek...
Herkes bilir ki benim profil resmim yıllardır aynı ve değişmeyecek... Değiştirilmesi teklif dahi edilemeyecek... Bu yalnızca senin yaptığın iğrenç bir ilüzyondan ibaret... Leş herif seni... @Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?