TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Neeey kiim... Leşdaşım iftira atıp yalan söylemez mi... Bu söyledine sen bile inanmıyorsun be adam... Kimi kandıracaksın bu cümlelerinle, 5 yaşındaki çocuklar anca inanır... @Maskeli Fedai @Sherlock

Neeey kiim... Leşdaşım iftira atıp yalan söylemez mi... Bu söyledine sen bile inanmıyorsun be adam... Kimi kandıracaksın bu cümlelerinle, 5 yaşındaki çocuklar anca inanır... @Maskeli Fedai @Sherlock
Hepimiz görüyoruz kimin yalan söylediğini kimin iftira attığını burada. Senin burada yoldaşlarına yaptığın karalamalardan sonra biraz utanman olsa şuradan çekip gidersin ben ne halt ettim diye. Ama hala inatla burada durmuş bize saldırmaya devam ediyorsun... @Maskeli Fedai @Sherlock

Bildiğim kadarıyla insanlar profil resimlerini sadece kendileri değiştirebiliyor... Çok istiyorsan yetkilerimi kullanıp seni banlayabilirim tabii, kafamız da rahat eder hem... @MasacRE @Maskeli Fedai

Tehditler, leş herifler havada uçuşuyor. Avatarına Aziz'in fotosunu koyduğundan bu yana cidden tam öyle bir kişiliğe büründü bu adam ne yazık ki... @Sherlock @Maskeli Fedai

Sayın Gs'li dostuma yaptığın bu kumpasın hesabını ver.. @MasacRE @Sherlock

Bildiğim kadarıyla insanlar profil resimlerini sadece kendileri değiştirebiliyor... Çok istiyorsan yetkilerimi kullanıp seni banlayabilirim tabii, kafamız da rahat eder hem... @MasacRE @Maskeli Fedai
Yetkileri kullanıp banlama işlerini @MEnes olacak şahıs iyi bilir Şerlok beyciğim. Kendisinin hak ettiği dil o aslında ama yine de sen etme boşver büyüklük sende kalsın... @Maskeli Fedai

Evet doğru hepimiz neyin ne olduğunu görüyoruz... Ben haklı olduğum yerden asla çekip gitmem, kansızlar tek tek hesap verecek...
Herkes bilir ki benim profil resmim yıllardır aynı ve değişmeyecek... Değiştirilmesi teklif dahi edilemeyecek... Bu yalnızca senin yaptığın iğrenç bir ilüzyondan ibaret... Leş herif seni... @Maskeli Fedai

Tehditler, leş herifler havada uçuşuyor. Avatarına Aziz'in fotosunu koyduğundan bu yana cidden tam öyle bir kişiliğe büründü bu adam ne yazık ki... @Sherlock @Maskeli Fedai
Sayın Gs'li dostuma yaptığın bu kumpasın hesabını ver.. @MasacRE @Sherlock
Yetkileri kullanıp banlama işlerini @MEnes olacak şahıs iyi bilir Şerlok beyciğim. Kendisinin hak ettiği dil o aslında ama yine de sen etme boşver büyüklük sende kalsın... @Maskeli Fedai
Aziz kılıklı bu herif bize ne yaparsa yapsın sükunetimizi katiyen bozmuyor olmamız... Bu üçlü çok güçlü, bu üçlü çok büyük canım yoldaşlarım... @MEnes

Hala o iğrenç hakaretlerini sürdürmeye devam ediyorsun. Tamam anladık ajanmışsın ama bunca yıl hiç mi bize karşı bir sevgi beslemedin be adam. Ne bu kin ne bu öfke bize karşı... @Maskeli Fedai @Sherlock