Hanzade ablam mantıklı konuştu ilk kez 'Biz de Evrim'in kitlesini arkamıza aldık. Evrimciler Evrim'in aksine sevmiyor Ayşe'yi. Halk gerçek dostluğun yanında
Hanzade ablam mantıklı konuştu ilk kez 'Biz de Evrim'in kitlesini arkamıza aldık. Evrimciler Evrim'in aksine sevmiyor Ayşe'yi. Halk gerçek dostluğun yanında
Yaşlandın 10 sene önce geçerdinBen @xemrexxx e yetişemem ki![]()
İzlemiyorum ekstra yeter bu kadar SurvivorHanzade ablam mantıklı konuştu ilk kez '![]()
Uykum gelene kadar bakıyorum aradaİzlemiyorum ekstra yeter bu kadar Survivor![]()
www.instagram.com
Gönderdiğin bağlantıya her tıkladığımda önüme farklı bir video geliyor.Nisa yanlış sevgili seçtiğini farkediyor
@12.Adam @MasacRE @Maskeli Fedai @The_Erinch @Angelica @Cervantes
![]()
@elifnuryells on Instagram: "🦋 ——————- #survivor2022 #survivorallstar #survivor2022allstar #survivorallstar2022 #bernakeklikler #barışmuratyağcı #ademkılıççı #avataratakan #batuhankaracakaya #nisabolukbasi #aycanyanaç #ogedaygirisken #sedaocakofficia
5,195 likes, 73 comments - elifnuryells on June 6, 2022: "🦋 ——————- #survivor2022 #survivorallstar #survivor2022allstar #survivorallstar2022 #bernakeklikler #barışmuratyağcı #ademkılıççı #avataratakan #batuhankaracakaya #nisabolukbasi #aycanyanaç #ogedaygirisken #sedaocakofficial...www.instagram.com
Böyle oynarım işte aklınızlaGönderdiğin bağlantıya her tıkladığımda önüme farklı bir video geliyor.![]()
Nisa yanlış sevgili seçtiğini farkediyor
![]()
@elifnuryells on Instagram: "🦋 ——————- #survivor2022 #survivorallstar #survivor2022allstar #survivorallstar2022 #bernakeklikler #barışmuratyağcı #ademkılıççı #avataratakan #batuhankaracakaya #nisabolukbasi #aycanyanaç #ogedaygirisken #sedaocakofficia
5,195 likes, 73 comments - elifnuryells on June 6, 2022: "🦋 ——————- #survivor2022 #survivorallstar #survivor2022allstar #survivorallstar2022 #bernakeklikler #barışmuratyağcı #ademkılıççı #avataratakan #batuhankaracakaya #nisabolukbasi #aycanyanaç #ogedaygirisken #sedaocakofficial...www.instagram.com
Orada Cemal seçiyordu burada Nagihan. İkisi aynı şeyler değilNisa yanlış sevgili seçtiğini farkediyor
![]()
Ben de @serhatt ı kesicemOrada Cemal seçiyordu burada Nagihan. İkisi aynı şeyler değil![]()
www.instagram.com