Emre Ozansoy
Süper Mod.
Fos Atakan'a yaptırım uygulanacak mı acaba çok merak ediyorum. Bir an önce gitse de yarışmanın seyir zevki yükselse.
Atakan yaptığı hareketle Badem'i bir kez daha mağdur etmeyi başardı yalnız. Göz göre göre Badem şampiyonluğuna doğru ilerliyoruz sanırım... @xemrexxx @The_Erinch @BARON男爵 @Sherlock
Aynen öyle. Şu adamı görmezden gelseler ve eline malzeme vermeseler keşke. Resmen final yolunu açıyorlar, farkında değiller.Atakan yaptığı hareketle Badem'i bir kez daha mağdur etmeyi başardı yalnız. Göz göre göre Badem şampiyonluğuna doğru ilerliyoruz sanırım... @xemrexxx @The_Erinch @BARON男爵 @Sherlock
------
Nerede kalmıştık... @xemrexxx
Bu adam her böyle bir olay yaşadığında ona olan destek daha da artıyor. Önceki iki yarışmasında da öyleydi şimdi de aynı şekilde. İlk katıldığında performansı yetersiz kalmıştı. Şampiyonluğu oradan kaybetmişti. İkincisinde performansını da yükseltip çok rahat şampiyon oldu. Bu sezon geçen sezonki kadar iyi gitmedi performans olarak ama son haftalarda yükseltti performansını. Bireyselde de başarılı bir dönem geçirirse şampiyonluğa doğru yürür maalesef...Aynen öyle. Şu adamı görmezden gelseler ve eline malzeme vermeseler keşke. Resmen final yolunu açıyorlar, farkında değiller.![]()
Papatyam
Atakanda Turabi gibi ararın giderin altını dolduracak performans yok, çok yüklenirse yine Nagihan Adem finali olurBu gece uzun zaman sonra full bir bölüm izleyeceğim Atakan zıplatma modunu açmış,ademi mağdur yapacak evet ama sonunda birileri ona had bildirmek gerekiyordu Turabi yapamamıştı ama Atakan başka seviye.
Şimdi sen söyleyince baktım yeni tanıtıma. Baştan bu kısmı koymayıp algı yarattılar resmen. Neyse bölümde tamamını izleyince Adem'in aleyhine döner tepkiler. Olayın başlangıcının olması çok iyi oldu. Şimdi Badem tayfa kaçacak delik arasın kendine1 gün boyunca Atakanın kendisine, eşine, 4 yaşında ki oğluna küfür edenler.. Son fragmanda Ademi izlediklerinde utandılar mı acaba?
Ayucuğa her hareket serbestŞimdi sen söyleyince baktım yeni tanıtıma. Baştan bu kısmı koymayıp algı yarattılar resmen. Neyse bölümde tamamını izleyince Adem'in aleyhine döner tepkiler. Olayın başlangıcının olması çok iyi oldu. Şimdi Badem tayfa kaçacak delik arasın kendine@xemrexxx @Sherlock @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Cervantes @12.Adam
Obaaa çok iyi oldu bu.Şimdi sen söyleyince baktım yeni tanıtıma. Baştan bu kısmı koymayıp algı yarattılar resmen. Neyse bölümde tamamını izleyince Adem'in aleyhine döner tepkiler. Olayın başlangıcının olması çok iyi oldu. Şimdi Badem tayfa kaçacak delik arasın kendine@xemrexxx @Sherlock @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Cervantes @12.Adam
Badem tekmesi yiyesin emiAyucuğa her hareket serbest![]()
Hikmet de mağdur oldu ya artık her sene mağdurvivor izleriz
İzlerken ben üzüldüm Hikmet için...
Bademciler şu an buradan nasıl döneriz diye kara kara düşünmeye başlamışlardır Şerlok beyciğimObaaa çok iyi oldu bu.Acun beyciğim tahmin edileceği üzere fragman oyunu yapmış, bakalım dünden beri hunharca Badem savunanlar ne diyecek bölümü izlerken.
![]()
Hikmet de elenme tehlikesinden kurtulduğuna göre Evrim bu hafta gidici artıkHikmet de mağdur oldu ya artık her sene mağdurvivor izleriz![]()
Sonuç olarak Ogeday şampiyon olacak zaten o konuda bir değişiklik yokİnşAllah sonu böyle olmazAdem de Atakan da vasat bu sene ayşe ve aleyna gibi yarışma dışı şeylerle ön plana çıkıp milletin hakkına girmezler
Ekli dosyayı görüntüle 117727