Sevgilisi palmiye zaten bugün de korumadı
------
Nagi Queen 400.oyuna da çıktı be helalsonra gelen ayle Nisayı topla Nagi kadar galibiyetleri yok
![]()
@MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @The_Erinch @Cervantes @Angelica @dosimosi @12.Adam @BARON男爵
Bir daha söyleBence Hikmet elenecek![]()
Bekledik bunu çok bekledik. Patlat gözünü kır dişini Avatar abimAtakan ve Bademin aylardır beklenen kaosu 💥💥💥
Atakan tacize geçmiş, Ogesu gibi elletmez badem hata yaptıAtakan ve Bademin aylardır beklenen kaosu 💥💥💥
Hikmet çıkartmadı ya bu olayı şoktayım
Hikmet çok uğraştı ama Avatar gibi kudurtamadı BademiAtakan tacize geçmiş, Ogesu gibi elletmez badem hata yaptı
------
Hikmet çıkartmadı ya bu olayı şoktayım![]()
Kudurtmak tecrübe ister.Hikmet çok uğraştı ama Avatar gibi kudurtamadı Bademi![]()
Atakan zıplatma lafında bunu mu kastediyordu 😱 ben kafa göz dalar diye bekliyordum totosunu elliyor adamHikmet çok uğraştı ama Avatar gibi kudurtamadı Bademi![]()
Acunu görmüyormusun Kaptanlık oyunu olacak diyor... Adam erkekler eler..Şimdi Evrim elenirse 3 kadın kalıyorlar. O durumda mecburen bireysele dönülecek herhalde başka çıkış yolu gözükmüyor artık@The_Erinch
@xemrexxx (çarpık) diyor ki okuduğunu teyit ettir.![]()
Acunu görmüyormusun Kaptanlık oyunu olacak diyor... Adam erkekler eler..
Yada yarın ki kaosun sonu nereye varacak onada bakmak lazım. @xemrexxx
@Maskeli Fedai ile @MasacRE de olayı canlandırıyor galiba sesleri çıkmıyor![]()
Ettirmeye çalışıyorum
Değişik fantezileri varmış demek ki Avatar'ınAtakan zıplatma lafında bunu mu kastediyordu 😱 ben kafa göz dalar diye bekliyordum totosunu elliyor adam![]()
Kaptanlık oyunu 2020'de de oluyordu zaten. O şu anki kadroları düşünerek söylediği şey bence. Evrim elenirse iş değişir gibi duruyor ama Acun müsaade etmezse bilememAcunu görmüyormusun Kaptanlık oyunu olacak diyor... Adam erkekler eler..
Yada yarın ki kaosun sonu nereye varacak onada bakmak lazım. @xemrexxx
AYI DÜN AKŞAM EVLİYA MODUNU AÇTI BE SİZ HALA ELENECEK VS DİYİN..Bilhassa @Maskeli Fedai kütüğü duysun![]()
Bu nece ittifaktır... @MasacRE @Maskeli Fedai
Kan dondurucu leşler..Kıskanmayın @xemrexxx ile olan dostluğumuzu... @Maskeli Fedai