@Maskeli Fedai nin Seda queeni anıl ın adaylığı üzerinden bile Nisa ya laf çakmış helal olsun@MasacRE @Sherlock @Cervantes @BARON男爵 @Angelica @12.Adam @The_Erinch @Alos Ekli dosyayı görüntüle 117617
Oh iyi demiş helal olsun Seda ya
@Maskeli Fedai nin Seda queeni anıl ın adaylığı üzerinden bile Nisa ya laf çakmış helal olsun@MasacRE @Sherlock @Cervantes @BARON男爵 @Angelica @12.Adam @The_Erinch @Alos Ekli dosyayı görüntüle 117617
Nisa'yı sevmem ama dün konseyde Ünlüleri patlattı tek başına.@Maskeli Fedai nin Seda queeni anıl ın adaylığı üzerinden bile Nisa ya laf çakmış helal olsun@MasacRE @Sherlock @Cervantes @BARON男爵 @Angelica @12.Adam @The_Erinch @Alos Ekli dosyayı görüntüle 117617
Nasıl patlattı 😱 nerenle izledinNisa'yı sevmem ama dün konseyde Ünlüleri patlattı tek başına.![]()
Asıl sen nerenle izledin.Nasıl patlattı 😱 nerenle izledin![]()
Haklılarmış koloni Evrim, Yasin vb. Yazıyordu mavilerde ki şu anki koloni Berkan, Nagihan falan yazıyorAsıl sen nerenle izledin.Sen son günlerde iyice kolonici oldun çıktın zaten, Seda, Sude güzellemesi bile yapıyorsun.
![]()
aslında birşeyler demeye çalışmış ama dağınık konuştuğu için ateş ettiği yerler hedefsiz kaldı.Asıl sen nerenle izledin.Sen son günlerde iyice kolonici oldun çıktın zaten, Seda, Sude güzellemesi bile yapıyorsun.
![]()
Hangi ayrıcalıkaslında birşeyler demeye çalışmış ama dağınık konuştuğu için ateş ettiği yerler hedefsiz kaldı.
açıkçası yaptığını örtüp,konuyu dağıtma pkskolojisi zaten yaptığını kabul etmektir.
özellikle sema ya yapılan ayrılacılıktan bashetti ama konu hızlıca kapandı
Ona bakarsan ünlülerde gidip Anıl'ı yazıyorlar senin Batuş'un ve Ayşe dururken.Haklılarmış koloni Evrim, Yasin vb. Yazıyordu mavilerde ki şu anki koloni Berkan, Nagihan falan yazıyor
Ünlüler haklı nisa düz yolda bile düşen biri dün düşüp dururdu parkurdahakları yendi
Ayrıca dün kaybetseler Nagi ve Hikmet yüklene yüklene Nisa yı mağdur ederdi neyse ki kazandılar da prag kezbanı rezil oldu![]()
Doğruluğunu gözümle görmediğim için teyit edemem ama dedikodular doğru gibi geldi.Hangi ayrıcalık![]()
Ünlülerde 5 yarışmacı da iyi gönüllülerde 2 çürük elma varOna bakarsan ünlülerde gidip Anıl'ı yazıyorlar senin Batuş'un ve Ayşe dururken.Ayrıca dün Evrim kötü oynasa Ünlüler sesini bile çıkarmazdı, şimdi hakkımız yendi deyip duruyorlar.
![]()
Bahane bulma kısmından sonrası için olan kısmını anlamadım ben izlerkenDoğruluğunu gözümle görmediğim için teyit edemem ama dedikodular doğru gibi geldi.
Sürekli kaybedip yada birşeyler bahane edip yarışmadan çekilmek istediğinde etrafına üşüşen yayın ekibi yada kendisine ait özel eşyaların temin edilmesi gibi
Nisa'yı sevmem ama dün konseyde Ünlüleri patlattı tek başına.![]()
Helal cia teyzemAsıl patlayan kendisi oldu![]()
Helal cia teyzem![]()
Neyse teyzem bunlar nasıl 8.sınıf 😱Dün gerçekten çok sinir oldum Nisaya bir de savunmak için sıraya girdiler iyice çıldırdı emre![]()
Dünya bile bu kadar hızlı dönmüyor be kardeşim.Ünlülerde 5 yarışmacı da iyi gönüllülerde 2 çürük elma var
Ayrıca Sema ya da Ayşe elendiği an takımlar karışacak büyük ihtimal 2.dok kaybedilirse Adem veya batuş aday olur
------
Bahane bulma kısmından sonrası için olan kısmını anlamadım ben izlerken![]()
Marış'ın teyzesi geldi, kaçın.Asıl patlayan kendisi oldu![]()
Nagi kaybetse nolacak zaten dokunulmaz %50 ihtimal aday olsa bike Turabi ve Hilmicem i elemiş kadın rakibi 11 kişiden 7-8 ini rahat elerDünya bile bu kadar hızlı dönmüyor be kardeşim.Nagihan fanıyım diyorsun, oyunlarda Nagihan'ın bile kaybetmesini istiyorsun. Zamanında eleştirdiğin koloniyi şimdi yere göğe sığdıramıyorsun.
Yakında Marış'ı bile savunursun sen bu gidişle.
@dosimosi @The_Erinch @MasacRE @12.Adam @BARON男爵 @Maskeli Fedai @Sherlock
------
Marış'ın teyzesi geldi, kaçın.Şimdi Marış elenmedi, kendisi çekildi diyecek yine.
![]()