Bişe yok biber konserinde sahneye atlamış 🤣
Hadi canım gerçektenmi abi
Bişe yok biber konserinde sahneye atlamış 🤣
Sen de oyna azıcıkHadi canım gerçektenmi abi![]()
Sen de oyna azıcık![]()
Gündüz kısırlı patates salatalı gün mü vardı ondan mı yoruldun beni çağıraydın. Ss @The_ErinchNe oynayacam ben valla yoruldum bugün oynayamam![]()
Gündüz kısırlı patates salatalı gün mü vardı ondan mı yoruldun beni çağıraydın. Ss @The_Erinch
Neyse kaynaklarına söyle noteri kontrol etsinler bu çok sms toplamış evrime
Neler yiyorlar kız öyle şu an 😱Yok ya annemlerle çarşıya gittik bugün bayağı dolandık ayak tabanlarım ağrımış yürüyemiyorum şimdi![]()
Evrim ve Nisa kalsın o zaman biraz da, erkekler istatistik kassınBatuhan 2 gün sonra Haziran, bireysele geçecez dedi değil mi?
Neler yiyorlar kız öyle şu an 😱
------
Evrim ve Nisa kalsın o zaman biraz da, erkekler istatistik kassın![]()
12 kişi ödüle gitti ödül görüntüleri 12 dk sürdü Ayyy kimse sevmiyor mavileri @The_Erinch @MasacRE @Sherlock @BARON男爵 hariçİzleyemiyorum netim berbat![]()
Sence nedeni bumu?12 kişi ödüle gitti ödül görüntüleri 12 dk sürdü Ayyy kimse sevmiyor mavileri @The_Erinch @MasacRE @Sherlock @BARON男爵 hariç![]()
Yemek olur, alışveriş olur, konser olur, tekne turu olur vb. Ödüle bir sürü şey eklenebilirdi benceSence nedeni bumu?
Yabancı ülkede bile özgür olamadığımız için rtük korkusuna saçma salak montaj olmuş.......