- Reaksiyon puanı
- 39,656
- Puanı
- 1,060
Reisimiz yok üzdünAdem, Anıl, Nagi, Ogeday bekliyorum ben![]()
Reisimiz yok üzdünAdem, Anıl, Nagi, Ogeday bekliyorum ben![]()
Belli olmaz o işler![]()
Son 2 sezon mavi takımın lideri final koltuğuna oturdu cemalcan ve PoyrazAtakan'ı da geçeriz, Atakan kalamaz son 4'e![]()
Kuzzz sen defter mi tutuyorsun? Nerden biliyorsun bu kadar detayı ?Son 2 sezon mavi takımın lideri final koltuğuna oturdu cemalcan ve Poyraz
Bu senede takımı Atakan yönetiyor ogesunun şansı yok![]()
Atakan'ın performansı yetmez oralara, bir noktada geride kalacak oSon 2 sezon mavi takımın lideri final koltuğuna oturdu cemalcan ve Poyraz
Bu senede takımı Atakan yönetiyor ogesunun şansı yok![]()
Reisimi de görmek istesem de çok zor o iş. Reisim gönüllerin şampiyonu olacakReisimiz yok üzdün![]()
Atakan'ın nefesi final four'a yetmedi.Atakan'ın performansı yetmez oralara, bir noktada geride kalacak o
------
Reisimi de görmek istesem de çok zor o iş. Reisim gönüllerin şampiyonu olacak![]()
Kuzzz sen defter mi tutuyorsun? Nerden biliyorsun bu kadar detayı ?@MasacRE
Bir cia @Angelica olmasam da bende de her türlü bilgi mevcutAtakan'ın performansı yetmez oralara, bir noktada geride kalacak o
------
Reisimi de görmek istesem de çok zor o iş. Reisim gönüllerin şampiyonu olacak![]()
Bir cia @Angelica olmasam da bende de her türlü bilgi mevcut
Atakan son 4 ü göremezse ogesu hiç göremez zaten o takımdan Nagi Queen garantiledimacun heyecan olsun dşye 2 kırmızı 2 mavi bırakır finale
Cia sensin ayol, meleği karıştırma 😂Bir cia @Angelica olmasam da bende de her türlü bilgi mevcut
Atakan son 4 ü göremezse ogesu hiç göremez zaten o takımdan Nagi Queen garantiledimacun heyecan olsun dşye 2 kırmızı 2 mavi bırakır finale
Önceden vardı bitti, tükendi.Angelica da artık bilgi falan yok![]()
Angelica da artık bilgi falan yok![]()
Ne meleği kız teyzemi gören şeytan ceketini ilikliyorCia sensin ayol, meleği karıştırma 😂
Önceden vardı bitti, tükendi.![]()
Cia sensin ayol, meleği karıştırma 😂
Önceden vardı bitti, tükendi.![]()
Ne meleği kız teyzemi gören şeytan ceketini ilikliyor![]()
Kız artık @serhatt batuşu beğenmez onun en sevdiği uzuvundan sakatlanıyor gibi ne diyorsunAynen öyle 12 adamcım![]()
@xemrexxx @Emre Ozansoy senaryoma kimse bakmıyor diye uykum kaçtı arka sokaklardaki, konuda 16 yıl önceki düşman ethem karaçay caner karaçayOgesu da sude ile dalga geçti neyse sema yı unuturlar biraz![]()
Öpsün hemen geçer.Kız artık @serhatt batuşu beğenmez onun en sevdiği uzuvundan sakatlanıyor gibi ne diyorsun@MasacRE @The_Erinch @12.Adam @Maskeli Fedai
Kız artık @serhatt batuşu beğenmez onun en sevdiği uzuvundan sakatlanıyor gibi ne diyorsun@MasacRE @The_Erinch @12.Adam @Maskeli Fedai
Bişe yok biber konserinde sahneye atlamış 🤣Kötü düşmüş Batuhan ya