The_Erinch
Süper Favori Üye
Evrim orada boş boş dururken bu yarışmacıların gitmesi... Kurguvivor iyice saçmaladı.
YOK OLDULAR..
Evrim fragmanda cevabını veriyor sanaEvrim orada boş boş dururken bu yarışmacıların gitmesi... Kurguvivor iyice saçmaladı.
Ne diyor, izlemiyorum.Evrim fragmanda cevabını veriyor sana![]()
Elensin artık bireysel yarışlarda 30 saniye geriden gelir oyunun zevki kaçarEvrim Keklik görevini tamamladı. @dreamy 🤭🤭🤭🤭
Beni yazan herkesi göndermeden elenmeyeceğim demiştim. O isimlerden biri de Sude'ydi diyor. Şimdi sadece Hikmet kaldı diyor.Ne diyor, izlemiyorum.![]()
Evrim'in olmadığı bir potada elenmek yakışmazdı ayıya zaten. Ayıyı Evrim eleyecek
Hikmet elenmez Maskeli melunu un uğursuzluğuna rağmenBeni yazan herkesi göndermeden elenmeyeceğim demiştim. O isimlerden biri de Sude'ydi diyor. Şimdi sadece Hikmet kaldı diyor.
Evrim reisimden son bir şarkı bekliyoruz. Ondan sonra elenebilir artık... @Maskeli Fedai @xemrexxx @Sherlock
------
Evrim'in olmadığı bir potada elenmek yakışmazdı ayıya zaten. Ayıyı Evrim eleyecek![]()
Mağdurluk derslerine iyi çalışmış ayı beyHikmet elenmez Maskeli melunu un uğursuzluğuna rağmentakımca yükleniyorlar adama oyları topluyor şu an
![]()
Beni yazan herkesi göndermeden elenmeyeceğim demiştim. O isimlerden biri de Sude'ydi diyor. Şimdi sadece Hikmet kaldı diyor.
Evrim reisimden son bir şarkı bekliyoruz. Ondan sonra elenebilir artık... @Maskeli Fedai @xemrexxx @Sherlock
------
Evrim'in olmadığı bir potada elenmek yakışmazdı ayıya zaten. Ayıyı Evrim eleyecek![]()
Ayı elenmez daha eleyeceği çok isim varHikmet elenmez Maskeli melunu un uğursuzluğuna rağmentakımca yükleniyorlar adama oyları topluyor şu an
![]()
Mağdurluk derslerine iyi çalışmış ayı bey![]()
Önce Evrim i sonra Hikmet i mağdur etmeyi başaran mavi takıma tebriklerAyı elenmez daha eleyeceği çok işim varEvrim'i eler sultanlarımın intikamını alır güveniyoruz..
Daha iyi ya Hikmet'i biraz daha uzun seyrederizÖnce Evrim i sonra Hikmet i mağdur etmeyi başaran mavi takıma tebriklerimkansızı başardılar
![]()
Evo son kez kimi y ok edecek?Beni yazan herkesi göndermeden elenmeyeceğim demiştim. O isimlerden biri de Sude'ydi diyor. Şimdi sadece Hikmet kaldı diyor.
------
Sizin reyisi yok etsin son kez.Evo son kez kimi y ok edecek?![]()
Ya da Kemal amcanın koltuğundaMurat Özarı'nın koltuğunda gözü var amcanın.![]()
Ooop sıvacı ekinin son üyesi kuyruğu seniAğzını hayra, bir tarafını bayıra aç.
------
Numaracı kütük ... @Sherlock Maskeli Fedai ye oyun çekmiş...
Beni niyeyse etiketlere eklemiyorlar.Ooop sıvacı ekinin son üyesi kuyruğu seni![]()