Performansları düşmüş onların genç dinamik birilerini istemiyorlarBeni niyeyse etiketlere eklemiyorlar.![]()
Performansları düşmüş onların genç dinamik birilerini istemiyorlarBeni niyeyse etiketlere eklemiyorlar.![]()
Iyyyy… @MasacRE
Üzerine Güdümlü füze atmalı senin
Evrim e tehdit gelmiş hikmetin ailesinden tam elenecekti ağır vasıta Evrim oldu mu bu şimdi@Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @The_Erinch @12.Adam @Angelica
Sen de marış elenmedi diyonAltı üstü bir yarışma için böyle yorumlar yapılması çok saçma
Sen de marış elenmedi diyon![]()
Ona inanacağıma @dosimosi ye inanırım daha mantıklıE ben olan birşeyi söylüyorum Barış bile net şekilde söyledi![]()
Ona inanacağıma @dosimosi ye inanırım daha mantıklı![]()
Acun koymadı belki Evrim in sözleriniİstediğin kadar inanma Emre peki diyelim Barışı elendiyse dün niye Sude elendi o zaman neden Hikmeti yada Berkanı elemedi ve birşey daha Barış elenseydi Evrim susarmıydı sence sürekli ben Barışı eledim deyip durmazmıydı valla istediğin kadar inanma Emre Barış çekildi
Başladı mi yeni bölüm?Kaslı ablalarımdan şov bekliyorumEkli dosyayı görüntüle 117584
Başkafı ve reklam çıktı çeyrek geçe BAŞlayacak Oyun :Başladı mi yeni bölüm?![]()
Reklamları görünce geri kapattım.Başkafı ve reklam çıktı çeyrek geçe BAŞlayacak Oyun :
Mavilerin gönüllü kadınları fos çıktıReklamları görünce geri kapattım.15 geçe açarım.
![]()
Hiç sorma, paspas oldular maalesef.Mavilerin gönüllü kadınları fos çıktı![]()
Ayşe 3 te 3 yaptı Nisa 1 de 0Hiç sorma, paspas oldular maalesef.![]()
Hikmet mağdur olmayı kendi seçti. Onun için uğraşıyor devamlı zaten adamÖnce Evrim i sonra Hikmet i mağdur etmeyi başaran mavi takıma tebriklerimkansızı başardılar
![]()