Siz de katılın bu sinerjiye, bugüne kadar kimleri kimleri şampiyonluktan ettik pardon şampiyon yaptık unuttunuz mu...@MasacRE @Maskeli Fedai
Oooo kimler gelmiş. Hoşgeldin ismail beyciğim.Bence Hikmet veya Yasin elenecek.![]()
Allah yazdıysa bozsun.
Siz de katılın bu sinerjiye, bugüne kadar kimleri kimleri şampiyonluktan ettik pardon şampiyon yaptık unuttunuz mu...@MasacRE @Maskeli Fedai
Oooo kimler gelmiş. Hoşgeldin ismail beyciğim.Bence Hikmet veya Yasin elenecek.![]()
Yasin 2020 üçüncüsü ya, elenmez herhalde buradaBence Hikmet veya Yasin elenecek.![]()
Her zamanki gibiNagihan bir tek reisime karşı iyi attı![]()
Yok artıkın 😱Hasan'ı kim canlandırıyor kiiiiiiiiiiiiim aaaaa ama.![]()
Tek bacağı kopasıca 😡Her zamanki gibi![]()
Sıkar o biraz.
Bora daha yeni gitti diye onu söylemiştirMacun sercan ı anmadı bile futbolda Bora diyor 😱 2020 ünlülerinden gerçekten nefret ediyor adam![]()
Hikmet veya Evrim yolcu, Yasin hayatta gitmez bu potada.Bence Hikmet veya Yasin elenecek.![]()
Az değilsin sen de canım yoldaşım.Daha erken ya. Şu an elemek için aa şey şampiyonluk için çok vakit var![]()
Sonuna kadar Nagihan ulan... @xemrexxx
Beni gönderirsen Nagihan'ı tek başına nasıl koruyacaksın canım yoldaşım...
Nagi nin korunmaya mı ihtiyacı varBeni gönderirsen Nagihan'ı tek başına nasıl koruyacaksın canım yoldaşım...![]()
Siz kimsiniz. Ben tanımıyorum sizi... @Sherlock
Sen gidersin barış o adaya düşerse1 gün tek başlarına kalacaklarmış, teknik ekip dahil kimse olmayacakmış. Barakada yokmuş. 😱
Barış olacaksa her yere giderim.Sen gidersin barış o adaya düşerse![]()