Boy boy Batuşlar doğurcam çatla.
Sen de Turabi ile direk dansı yaparsın bundan sonra...Rezil kütük.. Bundan sonra Ogesu ile goygoy yaparsınız artık.. @Sherlock
Turabi abim beni ortamlara götürecek.. Ağla kendine kütük..Sen de Turabi ile direk dansı yaparsın bundan sonra...
Dur şimdi eleme vakti geldi çok heyecanlıTurabi abim beni ortamlara götürecek.. Ağla kendine kütük..
Sen de Turabi ile direk dansı yaparsın bundan sonra...
G.. barı.. @MasacRETurabi abim beni ortamlara götürecek.. Ağla kendine kütük..
Ben böyle bir şey görmedim ya, yeter be kardeşim vallahi yeter...Hikmet veya Evrim yolcu, Yasin hayatta gitmez bu potada.![]()
Şerlok beyciğim üstün öngörüsüyle yarışmaya yön veriyor...Ben böyle bir şey görmedim ya, yeter be kardeşim vallahi yeter...
Kazandığımız savaş yok... Tebrikler İsmail beyciğim, kaçıncı pota oldu bu Evrim'in çıktığı... @dreamyŞerlok beyciğim üstün öngörüsüyle yarışmaya yön veriyor...
Gün içinde Yasin elendi diye birkaç yerde görmüştüm de ihtimal vermemiştim.. Şok eleme..Dur şimdi eleme vakti geldi çok heyecanlı
------
Ohaa Yasin elendi![]()
8 oldu @dreamy ninki ile @Emre Ozansoy unki yarışıyorKazandığımız savaş yok... Tebrikler İsmail beyciğim, kaçıncı pota oldu bu Evrim'in çıktığı... @dreamy
Barış-Adem-Ogeday-Evrim potası olsa acaba Barış mı elenir Ogeday mı yoksa Adem mi diye düşüneceğiz herhaldeKazandığımız savaş yok... Tebrikler İsmail beyciğim, kaçıncı pota oldu bu Evrim'in çıktığı... @dreamy
Hemşehrini de yolladık kütükGün içinde Yasin elendi diye birkaç yerde görmüştüm de ihtimal vermemiştim.. Şok eleme..