Seni linç eder o lobi inş. .ss
Seni linç eder o lobi inş. .ss
İtiraf etmek gerekirse ben de Evrim’e SMS attım… @dreamyNisa reisimle de araları iyi bu ara. Bizden bile oy gitmiştir Evrim'e@dreamy
GEBER CÜCÜK!!!!!!!@serhatt madam değil miydi 😱
Koskoca adam beni mi dinleyecek
Kendinizi överken sizGEBER CÜCÜK!!!!!!!
Ben masum değilim ve bunu da saklamıyorum.
Ayol şimdi 60 lık @Forumdash a masum ayağına yaklaşıp tavlamadın mı böyle aşüfte olduğunu bilse nikahı basmazdı sanaBen masum değilim ve bunu da saklamıyorum.![]()
Camdaki Kız izliyorum bugün.Ayol şimdi 60 lık @Forumdash a masum ayağına yaklaşıp tavlamadın mı böyle aşüfte olduğunu bilse nikahı basmazdı sana
------
Ayşe ve Batuhan, Habil & kabil in kuyusunu kazıyor şu an nerdesin @Emre Ozansoy![]()
Maskeleri düştüCamdaki Kız izliyorum bugün.![]()
Yarın özetten izleyeyim oraları, fragmanda merak etmiştim.Maskeleri düştüBatuhan ve Ayşe gıybeti dibine vuruyor
![]()
Yağmur, Seda, sema, atakan hepsine gömdüler kenardaYarın özetten izleyeyim oraları, fragmanda merak etmiştim.![]()
İçine etti dedikodunun. SsŞampiyonum...
![]()
Yoo ben kandırmadım o bana aşık oldu bende ayağıma gelen fırsatı değerlendirdim.Ayol şimdi 60 lık @Forumdash a masum ayağına yaklaşıp tavlamadın mı böyle aşüfte olduğunu bilse nikahı basmazdı sana
------
Ayşe ve Batuhan, Habil & kabil in kuyusunu kazıyor şu an nerdesin @Emre Ozansoy![]()
Iyyy kim bu kara ecünnü??İçine etti dedikodunun. Ss
------
Ayşe batuşu vakumladı @serhatt şok@Angelica @MasacRE @The_Erinch @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @Forumdash