Bora dokunulmaz@Dosi İsveç kronlarını basmıştır![]()
Bir de ortalıkta sanatseverim diye dolaşıyor. Anca yemek yiyip 🎈şeyler izleyip dursun rezil herif... @Maskeli Fedai
Gizem in barış takıntısı nereden senceBora dokunulmaz![]()
Ne olmuşsa artık bilemiyorumGizem in barış takıntısı nereden sence![]()
Hiç işte işi gücü rezalet peşinde koşmak olmuş... Yemek ise zaten neysse... Oralara daha fazla girmeyelim artık... @Maskeli FedaiBir de ortalıkta sanatseverim diye dolaşıyor. Anca yemek yiyip 🎈şeyler izleyip dursun rezil herif... @Maskeli Fedai
Ahahahah elini cebine de atmıyor beleşçi herif.. @SherlockBir de ortalıkta sanatseverim diye dolaşıyor. Anca yemek yiyip 🎈şeyler izleyip dursun rezil herif... @Maskeli Fedai
Yine davulcuya mı kaçmışlar ?Sizi de 2 dk boş bırakmaya gelmiyor leş herifler...
Kovmaktan beter et...Yine kovayım mı istiyorsunuz sizi yani. Yapayım mı bunu...
Bir 🎈 için yoldaşlarını paramparça etmeye değer miydi be... @Sherlock
------
Ah ah bunları da mı görecektik kütük dostum... @Maskeli Fedai
Birlikte çıkacak bu iki finale.
![]()
Seksenler dizisinde oynayan Deniz'e benziyor... @SherlockSağol canım yoldaşım... @Sherlock yemesin ama çok kilo almış o zaten...
O haine su yok.. @Sherlock
Su içse yarıyor zaten kütüğe... Onu da içmesin... @Sherlock
Adam tuvalete bile sandalye üstünde gidiyormuş... 😂Sürekli oturuyor o kütük.. Az spor yap be adam.. @Sherlock
Hobilerim 7/24 yemek... 😂O sadece yemeyi biliyor kütük dostum... @Sherlock
Öğrenci menüsü alsın.Şişkolok anca yemek ister zaten başka ne olacaktı sanki... @Sherlock @Maskeli Fedai
Adamın parası var mı yok mu tınlamaz...Ahahahahha ciğerini biliyoruz ciğerini o hainin.. Adam mühendis diye bu kadar da sömürülmez be kardeşim.. @Sherlock
Elini verdin artık, kolunu kurtaracağını mı sanıyorsun?Vampir gibi emer..
O sanatsever değil, yemeksever... Yarınlar yokmuşcasına tıkınır...Bir de ortalıkta sanatseverim diye dolaşıyor. Anca yemek yiyip 🎈şeyler izleyip dursun rezil herif... @Maskeli Fedai
Hâlâ iyi tanıyorum diye bir iddian var mı?....Hiç işte işi gücü rezalet peşinde koşmak olmuş... Yemek ise zaten neysse... Oralara daha fazla girmeyelim artık... @Maskeli Fedai
Otlakçılıkta çığır açtı... @SherlockAhahahah elini cebine de atmıyor beleşçi herif.. @Sherlock
www.instagram.com