Bora dokunulmaz@Dosi İsveç kronlarını basmıştır
Bir de ortalıkta sanatseverim diye dolaşıyor. Anca yemek yiyip 🎈şeyler izleyip dursun rezil herif... @Maskeli Fedai
Gizem in barış takıntısı nereden senceBora dokunulmaz
Ne olmuşsa artık bilemiyorumGizem in barış takıntısı nereden sence
Hiç işte işi gücü rezalet peşinde koşmak olmuş... Yemek ise zaten neysse... Oralara daha fazla girmeyelim artık... @Maskeli FedaiBir de ortalıkta sanatseverim diye dolaşıyor. Anca yemek yiyip 🎈şeyler izleyip dursun rezil herif... @Maskeli Fedai
Ahahahah elini cebine de atmıyor beleşçi herif.. @SherlockBir de ortalıkta sanatseverim diye dolaşıyor. Anca yemek yiyip 🎈şeyler izleyip dursun rezil herif... @Maskeli Fedai
Yine davulcuya mı kaçmışlar ?Sizi de 2 dk boş bırakmaya gelmiyor leş herifler...
Kovmaktan beter et...Yine kovayım mı istiyorsunuz sizi yani. Yapayım mı bunu...
Bir 🎈 için yoldaşlarını paramparça etmeye değer miydi be... @Sherlock
------
Ah ah bunları da mı görecektik kütük dostum... @Maskeli Fedai
Birlikte çıkacak bu iki finale.
Seksenler dizisinde oynayan Deniz'e benziyor... @SherlockSağol canım yoldaşım... @Sherlock yemesin ama çok kilo almış o zaten...
O haine su yok.. @Sherlock
Su içse yarıyor zaten kütüğe... Onu da içmesin... @Sherlock
Adam tuvalete bile sandalye üstünde gidiyormuş... 😂Sürekli oturuyor o kütük.. Az spor yap be adam.. @Sherlock
Hobilerim 7/24 yemek... 😂O sadece yemeyi biliyor kütük dostum... @Sherlock
Öğrenci menüsü alsın.Şişkolok anca yemek ister zaten başka ne olacaktı sanki... @Sherlock @Maskeli Fedai
Adamın parası var mı yok mu tınlamaz...Ahahahahha ciğerini biliyoruz ciğerini o hainin.. Adam mühendis diye bu kadar da sömürülmez be kardeşim.. @Sherlock
Elini verdin artık, kolunu kurtaracağını mı sanıyorsun?Vampir gibi emer..
O sanatsever değil, yemeksever... Yarınlar yokmuşcasına tıkınır...Bir de ortalıkta sanatseverim diye dolaşıyor. Anca yemek yiyip 🎈şeyler izleyip dursun rezil herif... @Maskeli Fedai
Hâlâ iyi tanıyorum diye bir iddian var mı?....Hiç işte işi gücü rezalet peşinde koşmak olmuş... Yemek ise zaten neysse... Oralara daha fazla girmeyelim artık... @Maskeli Fedai
Otlakçılıkta çığır açtı... @SherlockAhahahah elini cebine de atmıyor beleşçi herif.. @Sherlock