Sürgün Ada denilen fikir iyi ama ona da bazı kısıtlamalar koymalıydı bence Acun beyciğim.
Onun dışında çok da aman aman bir şey yok bence.
Sürgün Ada denilen fikir iyi ama ona da bazı kısıtlamalar koymalıydı bence Acun beyciğim.
Ben beğendim
Buralardayım. İnternetten takip ettiğim için zor oluyor foruma girmek.Özlemişim Survivor'u abi@Emre Ozansoy nerede ya. O gelirse birinciliği kimselere bırakmaz
Aycan yazılır![]()
Dondurma var, yer misin?Buralardayım. İnternetten takip ettiğim için zor oluyor foruma girmek.![]()
Sürgün ada fikri çok iyi ve yerinde bir karar ama sürgün ada da bir dokunulmazlık daha oynansa o beşinci gün de sadece iki isim SMS e kalsa daha iyi olmaz mı?
İzlemiyorum. Bakamdım o kısma. Sürgün dedikleri elenen isimlerin gittiği yer mi? Orjinal formatta olan birşey. Bizim burda izlerdim. Elenen başka yere gidiyor eve dönmüyor ama her elenen ile yarışma yapılıp sonra yarışmaya geri dönüyor belli bir süre sonra kazanan isim. @MasacRE @Cervantes
Bir haftalık niye böyle bir şey yaptı ki acaba. Ya hep olsun ya da hiç olmasın sürgün kampı
Yok öyle değil. Sadece ilk hafta olacakmış bu olay. Sürgün kampındakiler yarışmalara katılamayacak ödüllerden faydalanamaycakmış. Orada bekleyip kaderlerine razı olacaklarİzlemiyorum. Bakamdım o kısma. Sürgün dedikleri elenen isimlerin gittiği yer mi? Orjinal formatta olan birşey. Bizim burda izlerdim. Elenen başka yere gidiyor eve dönmüyor ama her elenen ile yarışma yapılıp sonra yarışmaya geri dönüyor belli bir süre sonra kazanan isim. @MasacRE @Cervantes
Tr de baya geç olmuş. Sakatlanan kişilerin yerine gelme açısından da iyi olur.
Sürgün e kim gidiyor peki? Yani anlamadım o kısmıYok öyle değil. Sadece ilk hafta olacakmış bu olay. Sürgün kampındakiler yarışmalara katılamayacak ödüllerden faydalanamaycakmış. Orada bekleyip kaderlerine razı olacaklar![]()
Konsey var şu an. Ünlüler sürgüne yollayacağı kişiyi seçiyor.Sürgün e kim gidiyor peki? Yani anlamadım o kısmı
İlk haftaya özel bir uygulama toplamda 4 kişi sürgüne gidicek 5 gün herşeyden uzak kalacak, oyun yok. Sadece erzakSürgün e kim gidiyor peki? Yani anlamadım o kısmı
Atakan'ın yazdığı kişi gösterilmedi kiŞampiyonun açıklaması, yazdığı kişi.Harikasın be adam.
Batuhan'ı gönderin, adam her türlü fos. Sadece laf yapmaya gelmiş..
Batuhanin realitysi bile çekilmiyor artık.Şampiyonun açıklaması, yazdığı kişi.Harikasın be adam.
Batuhan'ı gönderin, adam her türlü fos. Sadece laf yapmaya gelmiş..
Geçen sene izlememiştim, ama favorilerimden biriydi. Sosyal medya balonuymuş sadece kendisi.Batuhanin realitysi bile çekilmiyor artık.![]()
Atakan olsa Atakan derim.Atakan'ın yazdığı kişi gösterilmedi ki![]()
Batuyu desteklerdim geçen sene ama kendini çok bozdu. Yakında yeni Arda Kural olması muhtemel.Ay gitmiş Birsen'i yazmış Sercan, iyice nefret etim şu adamdan!Sempatim var Birsen'e.
Geçen sene izlememiştim, ama favorilerimden biriydi. Sosyal medya balonuymuş sadece kendisi.
Atakan olsa Atakan derim.Barış Murat Yağcı'dan, 2020 sezonunun şampiyonundan bahsediyorum.
![]()
Orada üç şampiyon var. Biri gönüllüler takımında, diğeri de oylamaya katılmadı. Geriye bir tek Atakan kalıyorAy gitmiş Birsen'i yazmış Sercan, iyice nefret etim şu adamdan!Sempatim var Birsen'e.
Geçen sene izlememiştim, ama favorilerimden biriydi. Sosyal medya balonuymuş sadece kendisi.
Atakan olsa Atakan derim.Barış Murat Yağcı'dan, 2020 sezonunun şampiyonundan bahsediyorum.
![]()