TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sürgün ada fikri çok iyi ve yerinde bir karar ama sürgün ada da bir dokunulmazlık daha oynansa o beşinci gün de sadece iki isim SMS e kalsa daha iyi olmaz mı?

İzlemiyorum. Bakamdım o kısma. Sürgün dedikleri elenen isimlerin gittiği yer mi? Orjinal formatta olan birşey. Bizim burda izlerdim. Elenen başka yere gidiyor eve dönmüyor ama her elenen ile yarışma yapılıp sonra yarışmaya geri dönüyor belli bir süre sonra kazanan isim. @MasacRE @Cervantes

Tr de baya geç olmuş. Sakatlanan kişilerin yerine gelme açısından da iyi olur.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
İzlemiyorum. Bakamdım o kısma. Sürgün dedikleri elenen isimlerin gittiği yer mi? Orjinal formatta olan birşey. Bizim burda izlerdim. Elenen başka yere gidiyor eve dönmüyor ama her elenen ile yarışma yapılıp sonra yarışmaya geri dönüyor belli bir süre sonra kazanan isim. @MasacRE @Cervantes

Tr de baya geç olmuş. Sakatlanan kişilerin yerine gelme açısından da iyi olur.
Yok öyle değil. Sadece ilk hafta olacakmış bu olay. Sürgün kampındakiler yarışmalara katılamayacak ödüllerden faydalanamaycakmış. Orada bekleyip kaderlerine razı olacaklar :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yok öyle değil. Sadece ilk hafta olacakmış bu olay. Sürgün kampındakiler yarışmalara katılamayacak ödüllerden faydalanamaycakmış. Orada bekleyip kaderlerine razı olacaklar :A
Sürgün e kim gidiyor peki? Yani anlamadım o kısmı

Şampiyonun açıklaması, yazdığı kişi. :A Harikasın be adam. :A

Batuhan'ı gönderin, adam her türlü fos. Sadece laf yapmaya gelmiş..

• Beğendim
Reactions: Mr.At
Ay gitmiş Birsen'i yazmış Sercan, iyice nefret etim şu adamdan! :bağır: Sempatim var Birsen'e. :bhr:

Batuhanin realitysi bile çekilmiyor artık. :F
Geçen sene izlememiştim, ama favorilerimden biriydi. Sosyal medya balonuymuş sadece kendisi. :A
Atakan'ın yazdığı kişi gösterilmedi ki (b)
Atakan olsa Atakan derim. :A Barış Murat Yağcı'dan, 2020 sezonunun şampiyonundan bahsediyorum. :bhr:

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Ay gitmiş Birsen'i yazmış Sercan, iyice nefret etim şu adamdan! :bağır: Sempatim var Birsen'e. :bhr:

Geçen sene izlememiştim, ama favorilerimden biriydi. Sosyal medya balonuymuş sadece kendisi. :A

Atakan olsa Atakan derim. :A Barış Murat Yağcı'dan, 2020 sezonunun şampiyonundan bahsediyorum. :bhr:
Batuyu desteklerdim geçen sene ama kendini çok bozdu. Yakında yeni Arda Kural olması muhtemel.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy

Orada üç şampiyon var. Biri gönüllüler takımında, diğeri de oylamaya katılmadı. Geriye bir tek Atakan kalıyor :A 2020 şampiyonu için tık