O zaman gönüllülerden bir Anıl direniyordu zaten all starlara yaAnıl yarıştığı senede de baya iyiydi ama bu sene çok daha formda olacak gibi Utku beyciğim cidden.@Özgür
Ben aslında Berkan da oraları zorlar diyordum, yarıştığı sene baya hızlıydı ama zor gibi sanki.
Reisim gönüllerin şampiyonu her zaman, gelsin de adayı renklendirsin. Resim falan çizsin sağa sola, biliyorsun sanatsal bir kişilik kendisi...
O değilde umarım change olmaz takımlar arası 🤷Bu sene Acunun bir değişiklik yapıp iki şampiyon çıkarmasını isterim. Kadınların birincisi erkeklerin birincisi olarak iki şampiyon çıkmalı.
Onlar olmazsa olmaz zaten de hiç ara vermedi programTrendyol, Kappa, Arabam. Com daha ne olsun 🤭🤭🤭
O değil de kolsuz, bu kolsuzluğu ile kaç bölüm direnir...O zaman gönüllülerden bir Anıl direniyordu zaten all starlara yaAma şimdi de daha da iyi görünüyor. Baya iddialı olacak gibi. Berkan zor bence ya. Son 4'e girebileceğini zannetmem.
Acun onu her türlü yapar. O artık Survivorin bir kanunu gibi.O değilde umarım change olmaz takımlar arası 🤷
Bence Elif-Berna takası çok iyi olur bu yarışmayaO değilde umarım change olmaz takımlar arası 🤷
İlk onu yazarlar Şerlok beyciğim. Diğer kadınlar çok güçlüO değil de kolsuz, bu kolsuzluğu ile kaç bölüm direnir...@Maskeli Fedai
Yok yok sizde kalsın.Bence Elif-Berna takası çok iyi olur bu yarışmaya
------
İlk onu yazarlar Şerlok beyciğim. Diğer kadınlar çok güçlü![]()
Bir ara bunu avatar yapmıştın sanki senSprey uzmanı doktor Metin beyciğim nerede, hiç sprey sıkmıyor bu doktor kanım ısınmadı kendisine.
Ekli dosyayı görüntüle 113907
Kolsuzu kimse istemiyor resmen Allah affetsin böyle yarışmacıyı.İlk onu yazarlar Şerlok beyciğim. Diğer kadınlar çok güçlü![]()
Klasik ilk bölüm 🤭🤭🤭Onlar olmazsa olmaz zaten de hiç ara vermedi program![]()
Zamanında neleri neleri avatar yapardık Utku beyciğim...Bir ara bunu avatar yapmıştın sanki senReis dönmeli cidden, bu doktor olmamış...
Ünlüler takımında Aycan haricindeki kadınları Allah affetsin zaten şerlok beyciğim. Onların yanında epey parlıyor kendisiKolsuzu kimse istemiyor resmen Allah affetsin böyle yarışmacıyı.Yalnız daha da güzelleşmiş bak o konuda hakkını vermemiz lazım Utku beyciğim.
@Maskeli Fedai
Dedi bileAdem beni yazın diyecektir. Zaten sakat ve tek kalmaya alışkın.
------
Kurallar çok iyi.
Bayıldım 👍