TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Turabi ogesu ve badem in şampiyon olduğu sezonlar pek kayıp gibi gelmedi bana
Turabi'yi günahım kadar sevmem ama onun şampiyon olduğu ilk all star müthiş keyifliydi be kardeşim
Survivor'un en iyi sezonu odur muhtemelen. İki finalist de desteklemediğim isimler olduğu halde söylüyorum bak bir de bunu düşün yani

------

Sen mi yolundan dönmedin
Anıl, Batu, Nagi, Sema... Kıvırmada senin üstüne su dökemez kimse

Turabi yarışırken 96.böl0mde final olmuş bu sene 150-160 bölüm sürecek daha çok efor harcıyorlar bence daha değerli

Ayrıca ben karar değiştirmedim final batuş - Nagi Queen
Sonra anıl
Sms i yeterse Sema dedim
desteklediğim ikili hep aynıydı

Reactions: MasacRE
Bunu yapan tek yoldaşımız @Maskeli Fedai.

Utku beyciğim ve benim yolum her zaman REİSİM ve OGEDAY’ın yoluydu… Birini sakatlayıp gönderdiniz, diğeri ise bu boş beleş yarışma için en doğrusunu yaparak performans göstermeden uçup kaçan herkesi evine yolladı…

Survivor’ın en iyi kadın yarışmacısı evinden izler artık asıl en iyi kadın yarışmacıyı.

Yooo 3 gün önce sen de ayucuk fanı olmuştun

------

Direkte sensin sana tutunuyoruz.
@MasacRE @Maskeli Fedai
Ne mana mezdeke de direk yok
ayrıca @Maskeli Fedai direklere bayılır
olsa olsa o olur

İşte o zaman yarışma tadında bitiyordu. Böyle sakız gibi uzatmıyordu Acun abim

Ben iki isim dışında kimseyi söylemedim zaten. Reisim gönüllerin şampiyonu, Ogeday da Survivor şampiyonu olacak dedim ama bu gidişle Ogeday gönüllerin şampiyonluğuyla noktalarken sezonu reisim Survivor şampiyonu olacak

Bak bu üzgün gününde seninle uğraşmıyorum. Kaşınma sen de
@Cervantes şu an Voldemort görmüş Harry Potter gibi bakıyor Utku beyciğim.

Yooo 3 gün önce sen de ayucuk fanı olmuştun
Ohooo ona bakarsan Evrim’in bile fanı olmuştum, onlar algı operasyonlarıydı anla artık be adam.
Biz 89 yıldır reisimin izindeyiz… Bu da çok farklı yönlere çekilebilecek bir mesaj oldu…

@Maskeli Fedai ile bu kadar takılıp adam satmaman imkansız hayatta inanmam

------

Şerlok beyciğim...

Dilimde tüy bitti.Kaktüs