TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Turabi ogesu ve badem in şampiyon olduğu sezonlar pek kayıp gibi gelmedi bana :A
Turabi'yi günahım kadar sevmem ama onun şampiyon olduğu ilk all star müthiş keyifliydi be kardeşim :A Survivor'un en iyi sezonu odur muhtemelen. İki finalist de desteklemediğim isimler olduğu halde söylüyorum bak bir de bunu düşün yani :A
------

Ula önce Nisa dediniz performansı olmayınca ogesu dediniz o da elenince ayucuk dediniz en azından yolumuzdan dönmedik biz @Cervantes ile :X

@Maskeli Fedai sen ve @MasacRE mezdeke dans üçlüsü gibisiniz :A @12.Adam da yedek dansçı ':A
Sen mi yolundan dönmedin :A Anıl, Batu, Nagi, Sema... Kıvırmada senin üstüne su dökemez kimse :A

Turabi'yi günahım kadar sevmem ama onun şampiyon olduğu ilk all star müthiş keyifliydi be kardeşim :A Survivor'un en iyi sezonu odur muhtemelen. İki finalist de desteklemediğim isimler olduğu halde söylüyorum bak bir de bunu düşün yani :A
------

Sen mi yolundan dönmedin :A Anıl, Batu, Nagi, Sema... Kıvırmada senin üstüne su dökemez kimse :A
Turabi yarışırken 96.böl0mde final olmuş bu sene 150-160 bölüm sürecek daha çok efor harcıyorlar bence daha değerli :X

Ayrıca ben karar değiştirmedim final batuş - Nagi Queen
Sonra anıl
Sms i yeterse Sema dedim :X desteklediğim ikili hep aynıydı :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Ula önce Nisa dediniz performansı olmayınca ogesu dediniz o da elenince ayucuk dediniz en azından yolumuzdan dönmedik biz @Cervantes ile :X

@Maskeli Fedai sen ve @MasacRE mezdeke dans üçlüsü gibisiniz :A @12.Adam da yedek dansçı ':A
Bunu yapan tek yoldaşımız @Maskeli Fedai. :A

Utku beyciğim ve benim yolum her zaman REİSİM ve OGEDAY’ın yoluydu… Birini sakatlayıp gönderdiniz, diğeri ise bu boş beleş yarışma için en doğrusunu yaparak performans göstermeden uçup kaçan herkesi evine yolladı…

Survivor’ın en iyi kadın yarışmacısı evinden izler artık asıl en iyi kadın yarışmacıyı. :A

Utku beyciğim ve benim yolum her zaman REİSİM ve OGEDAY’ın yoluydu… Birini sakatlayıp gönderdiniz, diğeri ise bu boş beleş yarışma için en doğrusunu yaparak performans göstermeden uçup kaçan herkesi evine yolladı…

Survivor’ın en iyi kadın yarışmacısı evinden izler artık asıl en iyi kadın yarışmacıyı. :A
Yooo 3 gün önce sen de ayucuk fanı olmuştun :A
------

Direkte sensin sana tutunuyoruz. :A @MasacRE @Maskeli Fedai
Ne mana mezdeke de direk yok :A ayrıca @Maskeli Fedai direklere bayılır :F olsa olsa o olur :F

Turabi yarışırken 96.nölümdd final olmuş bu sene 150-160 bölüm sürecek daha çok efor harcıyorlar bence daha değerli :X

Ayrıca ben karar değiştirmedim final batuş - Nagi Queen
Sonra anıl
Sms i yeterse Sema dedim :X desteklediğim ikili hep aynıydı :A
İşte o zaman yarışma tadında bitiyordu. Böyle sakız gibi uzatmıyordu Acun abim :A

Ben iki isim dışında kimseyi söylemedim zaten. Reisim gönüllerin şampiyonu, Ogeday da Survivor şampiyonu olacak dedim ama bu gidişle Ogeday gönüllerin şampiyonluğuyla noktalarken sezonu reisim Survivor şampiyonu olacak :A

Bak bu üzgün gününde seninle uğraşmıyorum. Kaşınma sen de :A
@Cervantes şu an Voldemort görmüş Harry Potter gibi bakıyor Utku beyciğim. :A
Yooo 3 gün önce sen de ayucuk fanı olmuştun :A
Ohooo ona bakarsan Evrim’in bile fanı olmuştum, onlar algı operasyonlarıydı anla artık be adam. :A Biz 89 yıldır reisimin izindeyiz… Bu da çok farklı yönlere çekilebilecek bir mesaj oldu…

İşte o zaman yarışma tadında bitiyordu. Böyle sakız gibi uzatmıyordu Acun abim :A

Ben iki isim dışında kimseyi söylemedim zaten. Reisim gönüllerin şampiyonu, Ogeday da Survivor şampiyonu olacak dedim ama bu gidişle Ogeday gönüllerin şampiyonluğuyla noktalarken sezonu reisim Survivor şampiyonu olacak :A
@Maskeli Fedai ile bu kadar takılıp adam satmaman imkansız hayatta inanmam :F
------

@Cervantes şu an Voldemort görmüş Harry Potter gibi bakıyor Utku beyciğim. :A

Ohooo ona bakarsan Evrim’in bile fanı olmuştum, onlar algı operasyonlarıydı anla artık be adam. :A Biz 89 yıldır reisimin izindeyiz… Bu da çok farklı yönlere çekilebilecek bir mesaj oldu…

Şerlok beyciğim...

india cruise GIF

Forum İstatistikleri

Konular
173,454
Üyeler
8,487
Son Üye
Berk Taha