Onu bilmem Batu'nun ergen fanları 33'lük xemrexxx diye duydum benBadem in erken fanları 38 lik @Angelica lar mı
Neyse bu akşam bu oldu
https://twitter.com/x/status/1540445264665780227
Onu bilmem Batu'nun ergen fanları 33'lük xemrexxx diye duydum benBadem in erken fanları 38 lik @Angelica lar mı
Neyse bu akşam bu oldu
Badem in ergen fanları 38 lik @Angelica lar mı
Neyse bu akşam bu oldu
Onu bilmem Batu'nun ergen fanları 33'lük xemrexxx diye duydum ben@Angelica
Twitter ile instagram bir survivor dönemi boyunca yasaklansa yarışma ancak o zaman biraz düzelebilir herhaldeDün batuhancılar challenge yapmışlar bakayım dedim insanlar 500 euro 300 euro gönderiyorlar bu kadar saçma bir şey görmedim survivor başka bir seviyeye ulaşmış eskiden max bir izleyici 10-15 oy gönderiyordu
Onu bilmem Batu'nun ergen fanları 33'lük xemrexxx diye duydum ben@Angelica
Ben daha 30 olmadım be😱 @The_Erinch inki ağlıyorBen Barışcıydım hep Ademide tutmuyorum
------
Aynen doğru duymuşsun Utku
Abim haklı
Finalde yüzleşme olursa Ayşe ve Nisayı ağlatırAbim haklıSeninki çıkınca çok daha beter ağlayacak sen asıl onu bekle
Ağlatsın reisimi ne güzel işte mağdur olup oy toplarızFinalde yüzleşme olursa Ayşe ve Nisayı ağlatır
Daha artmaz oyu neyse Sema ve merve hemen üzüntülerini paylaşmışAğlatsın reisimi ne güzel işte mağdur olup oy toplarız
Ağlama Merve sakatlanmasan sen de böyle gidecektin zatenDaha artmaz oyu neyse Sema ve merve hemen üzüntülerini paylaşmış
https://twitter.com/x/status/1540449669960146944
Ogesu 8.Ağlama Merve sakatlanmasan sen de böyle gidecektin zatenHatta bu kadar da kalamazdın da neyse
😍😍😍Nisa Bölükbaşı şampiyon 🏆
BAL DAMLIYORHikmet dedibugün twiiterde Nagihan elenecek dediler emre
Nagi giderse şampiyonlukta performans kriteri kalkar Nisa hariç diğer 4 ü yakın birbirine
DOĞRU TESPİTPerformans kriteri yok ki bu yarışmada
TOTEM YAPMIŞ VE TUTTUNeyse senin cia sayfalar sessiz bugün
Sen ne diyorsun kim gider
😍😍😍😍Valla ben Nagihan diyorum Hikmetin arkası sağlam Ayşenin kitlede iyi
Dayağı sen yedin? 😂Nagi gitmezse bu ağı döveriz
Alkışlar sana böyle konuş canımi ye 🖒Ne kıskanacam eğer nagiyse davranışlarıyla kendi kaybetti
------
Kırarım o elini hele bir dokun
Benim için Survivor bitmiştir. Bu kadar rezil bir sezon daha hatırlamıyorum.
Reisimi uçurumdan atmak isterken kendisi düştü. 🙂Skandal
Performansı daha yüksek olsa kimbilir neler yapacak ? 😎Reisim %40 performans yüzdesi ile gömdü performans birincisini. Ağlayın
Sen gebermedin mi? 😂Finalde macun onu şampiyon yapmaz programın geleceği için no problem Nisa %
Yılan Ayşe @xemrexxx yi boğarak öldürdu.Badem şampiyon zatenBen kadınların ikinciliğini gözüme kestirmiştim Nisa reisim için Nagihan'ın ardından ama yarışmanın bu kadar saçmalayacağını düşünmemiştim bunu söylerkenŞimdi birincilik ihtimali de epey yüksek artık. Ayşe de reisimin fan kitlesinin korkusundan Nagihan'ı koydu potaya. Doğru da bir seçim yapmış görüldüğü üzere
28376528 haftadır değişmeyen şey de şu yalanlarınız
Aaaa bu ne çene 😱😍😍😍
BAL DAMLIYOR
DOĞRU TESPİT
TOTEM YAPMIŞ VE TUTTU
😍😍😍😍
Dayağı sen yedin? 😂
Alkışlar sana böyle konuş canımi ye 🖒
Reisimi uçurumdan atmak isterken kendisi düştü. 🙂
Performansı daha yüksek olsa kimbilir neler yapacak ? 😎
Sen gebermedin mi? 😂
Yılan Ayşe @xemrexxx yi boğarak öldürdu.
Uğraşma boşuna çöpvivor benim için çoktan bitti zatenOgesu 8.
😍😍😍
BAL DAMLIYOR
DOĞRU TESPİT
TOTEM YAPMIŞ VE TUTTU
😍😍😍😍
Dayağı sen yedin? 😂
Alkışlar sana böyle konuş canımi ye 🖒
Reisimi uçurumdan atmak isterken kendisi düştü. 🙂
Performansı daha yüksek olsa kimbilir neler yapacak ? 😎
Sen gebermedin mi? 😂
Yılan Ayşe @xemrexxx yi boğarak öldürdu.
20-21-22 de izledim ondan önce 2012 ye kadar izledim 4-5 sezonUğraşma boşuna çöpvivor benim için çoktan bitti zatenKalan bölümleri 5 ay boyunca izledim diye takip ediyorum sadeceSenin için de üzülüyorum bu yarışmayı en iyi zamanlarında izlemeyip de gidip en rezil sezonlarını izledin diye
Senin ağzın dururken benimkı de laf mı?Aaaa bu ne çene 😱
Ayşe pazartesi gider en kötü finalde Seda Sema ve Nagihan patlatır son 2 ye kalamaz
Asıl izlenmesi gereken sezonları izlememişsin yazık olmuş20-21-22 de izledim ondan önce 2012 ye kadar izledim 4-5 sezon
Reisim ikisini de gömdü, kendisine iyi ağlamalar diliyorumKimisiyle yarışmak hakaretti derken sizin reisi kastediyor galiba.@MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 118017
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?