TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Demedim mi ben Nagihan şampiyon olamaz diye

------

Evet annesi yazmış bunları
Rezaletül daniska oldu. Ss
------

Performansını da arttırdı iyice. Pazartesi elenmezse finalde Badem'in karşısına çıkar Ayşe

Anacığımın ellerinden öperim ama maalesef Badem şampiyon ya
Sanmam Ayşenin sms i o kadar çok değil Ayşenin hiçbir yarışmacıyı destekleyen grup ona oy atmaz

Reactions: MasacRE

Karakteri yüzünden cezalandırıldı Nagihan ben en baştan beri dedim Nagihan şampiyon olmayacak diye

Reactions: MasacRE
Karakteri yüzünden cezalandırıldı Nagihan ben en baştan beri dedim Nagihan şampiyon olmayacak diye
Dondurma reisten çok daha iyi bir karakteri varmış o zaman, dondurma reis 957295 hafta önce cezalandırıldığına göre

------

Gel gel su çok güzel
Girince alışıyorsun

Hikmet ile Nisa da çok girdi
En az potaya giren Nagihan'dı ama gördük sonucu

------

Bir daha all star olsa koşa koşa gidecek adam için demeyin bari bunları be
Nagi Queen in sponsoru ve ergen fanları yok

Nisa 4 Hikmet Ayşe 7 kere girdi galiba toplu SMS e kadar

Nagi Queen in sponsoru ve ergen fanları yok

Nisa 4 Hikmet Ayşe 7 kere girdi galiba toplu SMS e kadar
Ogeday, Anıl, Atakan, Berkan gibi isimler de ergen fanları ve sponsorları olmadığı için elendi zaten bu sezon

Kalan 5 isme bakınca artık sponsoru veya ergen fanları olmayan kimse kalmadı. Hikmet'in sponsorlarına karşı diğer 4 ismin ergen fanları... Hadi bakalım sms'inize kuvvet ergenler ve sponsorlar hanginiz en güçlüymüşsünüz görelim

Badem in ergen fanları 38 lik @Angelica lar mı

Neyse bu akşam bu oldu

https://twitter.com/x/status/1540445264665780227

Hikmet ile Nisa da çok girdi
En az potaya giren Nagihan'dı ama gördük sonucu

------

Bir daha all star olsa koşa koşa gidecek adam için demeyin bari bunları be
Dün batuhancılar challenge yapmışlar bakayım dedim insanlar 500 euro 300 euro gönderiyorlar bu kadar saçma bir şey görmedim survivor başka bir seviyeye ulaşmış eskiden max bir izleyici 10-15 oy gönderiyordu