Nisa dan tam kurtuluyorduk @Maskeli Fedai kütük yoldaşımla plan yapmıştık tam tutuyordu
@MasacRE @Sherlock @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @Cervantes @BARON男爵 @12.Adam
Daha ne kadar leş olabilirsin çok merak ediyorum...Her türlü hakaretlere, kışkırtmalara rağmen önce patates tayfayı sonra da çakma dövüşçüyü evine yollayan YÖRÜK HİKMET vallahi seni destekleyeceğiz.. Dün de inanılmaz bir konuşma yaptı.. Halkı arkamıza aldık gümbür gümbür ilerliyoruz.. Yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan.. @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @Cervantes
------
KRALİÇEM BE.. BOŞUNA SULTAN DEMEDİK.. @MasacRE
Dün çok ağlayınca Macun ona göre oyun getirdi demek .ss Ya bir de şu ciaları paylaşıp durma arkadaş oyunun bütün keyfi kaçıyor baştan öğreninceTüm cia lar Queen kazandı diyor kudurun![]()
@MasacRE @Maskeli Fedai @Cervantes @BARON男爵 @dosimosi @12.Adam @The_Erinch
Sevinç gösterileri erken başladıDaha ne kadar leş olabilirsin çok merak ediyorum...
------
Dün çok ağlayınca Macun ona göre oyun getirdi demek .ss Ya bir de şu ciaları paylaşıp durma arkadaş oyunun bütün keyfi kaçıyor baştan öğrenince![]()
Şampiyonumun sakatlığı kahrediyor beniSevinç gösterileri erken başladı![]()
Bugün yalako sonra ogesu ya da düzcespor yolcuŞampiyonumun sakatlığı kahrediyor beniTam şov yapacağı yerde sakat sakat oynuyor kral...
Ogeday o kadar düşük oy almamıştır. Sen bir süre daha kudurmaya devam edeceksin eğer sakatlığı nedeniyle tamamen yarışmayı bırakmazsaBugün yalako sonra ogesu ya da düzcespor yolcu![]()
Antalya da kahvehanelerdeki dayılar, amcalar hikmete oy yağdırıyor ayucuk gitmez, Adem en son 3,5 ay önce, Nagi Queen 5 ay önce potaya girdi onlar da gitmez bence Nisa ve batuş da sms günü yaptıkları şovla oyu artırmıştır diğer 3ü surayla gidecekOgeday o kadar düşük oy almamıştır. Sen bir süre daha kudurmaya devam edeceksin eğer sakatlığı nedeniyle tamamen yarışmayı bırakmazsa![]()
Nagi'yi geçeriz. Potaya girmese de fazla oy alamaz o kadınAntalya da kahvehanelerdeki dayılar, amcalar hikmete oy yağdırıyor ayucuk gitmez, Adem en son 3,5 ay önce, Nagi Queen 5 ay önce potaya girdi onlar da gitmez bence Nisa ve batuş da sms günü yaptıkları şovla oyu artırmıştır diğer 3ü surayla gidecek![]()
5 ayda Nagiciler her gün 1 TL koysa 1.olur beNagi'yi geçeriz. Potaya girmese de fazla oy alamaz o kadınBatu da araba kazanması olumsuz etki eder zaten araba aldı deyip oy vermezler
Nisa ile Adem geçer Oge'yi. Hikmet ile kapışırız
![]()
Nagiciler o kadar az ki 1 TL değil 100 TL koysalar yine fayda etmez5 ayda Nagiciler her gün 1 TL koysa 1.olur beogesu kendi öne çıkamadı bu sene önce Seda ablası sonra Atakan abisinin kuklası oldu
net elenir
Seda da elendi ne var bundaNagiciler o kadar az ki 1 TL değil 100 TL koysalar yine fayda etmez
Atakan'ın kuklası olduğu için Atakan'ı eledi zaten değil mi![]()
Seda'yı zaten ciddiye almaya bile gerek yokSeda da elendi ne var bunda
Neyse ogesu ve Düzcespor yerine bu ikisi kalmalıydı
@The_Erinch de sen ve @Maskeli Fedai yokken mala ile şov yapıyormuşSeda'yı zaten ciddiye almaya bile gerek yokAma diğer bir şampiyonu eleyerek patronun kim olduğunu gösterdi Ogeday
Ayı ile Botokslu yerine o ikisi kalmalıydı![]()
@Maskeli Fedai seviyordu Sudeyi ben değil
İkisinin toplamı kadar mavi takıma katkısı olan ayucuk da var
Senin gibi zevksiz değil @Maskeli Fedai.@Maskeli Fedai seviyordu Sudeyi ben değil
------
İkisinin toplamı kadar mavi takıma katkısı olan ayucuk da var![]()
Ona daha çok saygı duyuyorumSenin gibi zevksiz değil @Maskeli Fedai.Sen git bacaksızı sev.