Atakan da oynamadı sözde doktor rapor vermiş ikisine deO erkekler klasmanında zaten
Badem nerelerde ya, ceza falan mı aldı kavgadan dolayı. Ben bölümün başlarını kaçırdım. Oyun alanında da yoktu gerçi
Nisa gıybetin dibine vurdu
Atakan da oynamadı sözde doktor rapor vermiş ikisine deO erkekler klasmanında zaten
Badem nerelerde ya, ceza falan mı aldı kavgadan dolayı. Ben bölümün başlarını kaçırdım. Oyun alanında da yoktu gerçi
Adem ödülde de yoktu ama.Atakan da oynamadı sözde doktor rapor vermiş ikisine de
Nisa gıybetin dibine vurdu
Mevzu ne?Adem ödülde de yoktu ama.
Ben de Nisa reisim niye bu kadar kinlendi acaba diyordum Ayşe'ye. Vay yılan Ayşe vayBir kez daha NİSA BÖLÜKBAŞI HAKLIYMIŞ diyelim o halde
Youtube'dan aç izle ya anlatması zor şimdiMevzu ne?
Adem ödülde de yoktu ama.
Ben de Nisa reisim niye bu kadar kinlendi acaba diyordum Ayşe'ye. Vay yılan Ayşe vayBir kez daha NİSA BÖLÜKBAŞI HAKLIYMIŞ diyelim o halde
Nisa bugünkü küfürüyle ogesuyu şampiyonluktan ettiMevzu ne?
Ogeday biraz saf bir kardeşimiz maalesefNisa bugünkü küfürüyle ogesuyu şampiyonluktan etti@The_Erinch @12.Adam
https://twitter.com/x/status/1534260144040824835
Ne yazayım da karşıma çıksınYoutube'dan aç izle ya anlatması zor şimdi
Survivor Türkiye sayfasına atarlarNe yazayım da karşıma çıksın
Atmazlarsa başına ekşirimSurvivor Türkiye sayfasına atarlar
Ben unuttum bile ne dediğiniAtmazlarsa başına ekşirim
Kafana vura vura hatırlatırımBen unuttum bile ne dediğini
Git bul kardeşim bananeKafana vura vura hatırlatırım
Saf dedik eşcinsel demedik
Reisim yine bir yerlerde çok haklı…Adem ödülde de yoktu ama.
Belli olmaz atakanla elleşiyorlardıGit bul kardeşim banane
Saf dedik eşcinsel demedik
Nisa bugünkü küfürüyle ogesuyu şampiyonluktan etti@The_Erinch @Angelica
https://twitter.com/x/status/1534260144040824835
Haklusın teyzoş senin marış gittiğinden beri %39la oynuyorOgeday zaten şampiyon olamazdı ki
39 olmuş mu yaHaklusın teyzoş senin marış gittiğinden beri %39la oynuyorogesu şampiyon olur diyor @MasacRE ile @Sherlock akıllarını peynir ekmek ve @Maskeli Fedai ile yemişler@The_Erinch @12.Adam @Cervantes Ekli dosyayı görüntüle 117771
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?