Atakan da oynamadı sözde doktor rapor vermiş ikisine deO erkekler klasmanında zaten
Badem nerelerde ya, ceza falan mı aldı kavgadan dolayı. Ben bölümün başlarını kaçırdım. Oyun alanında da yoktu gerçi![]()
Nisa gıybetin dibine vurdu
Atakan da oynamadı sözde doktor rapor vermiş ikisine deO erkekler klasmanında zaten
Badem nerelerde ya, ceza falan mı aldı kavgadan dolayı. Ben bölümün başlarını kaçırdım. Oyun alanında da yoktu gerçi![]()
Adem ödülde de yoktu ama.Atakan da oynamadı sözde doktor rapor vermiş ikisine de
Nisa gıybetin dibine vurdu![]()
Mevzu ne?Adem ödülde de yoktu ama.
Ben de Nisa reisim niye bu kadar kinlendi acaba diyordum Ayşe'ye. Vay yılan Ayşe vayBir kez daha NİSA BÖLÜKBAŞI HAKLIYMIŞ diyelim o halde
![]()
Youtube'dan aç izle ya anlatması zor şimdiMevzu ne?
Adem ödülde de yoktu ama.
Ben de Nisa reisim niye bu kadar kinlendi acaba diyordum Ayşe'ye. Vay yılan Ayşe vayBir kez daha NİSA BÖLÜKBAŞI HAKLIYMIŞ diyelim o halde
![]()
Nisa bugünkü küfürüyle ogesuyu şampiyonluktan ettiMevzu ne?
Ogeday biraz saf bir kardeşimiz maalesef
Ne yazayım da karşıma çıksınYoutube'dan aç izle ya anlatması zor şimdi![]()
Survivor Türkiye sayfasına atarlarNe yazayım da karşıma çıksın![]()
Atmazlarsa başına ekşirimSurvivor Türkiye sayfasına atarlar![]()
Ben unuttum bile ne dediğiniAtmazlarsa başına ekşirim![]()
Kafana vura vura hatırlatırımBen unuttum bile ne dediğini![]()
Git bul kardeşim bananeKafana vura vura hatırlatırım![]()
Saf dedik eşcinsel demedik
Reisim yine bir yerlerde çok haklı…Adem ödülde de yoktu ama.
![]()
Belli olmaz atakanla elleşiyorlardıGit bul kardeşim banane
Saf dedik eşcinsel demedik![]()
Haklusın teyzoş senin marış gittiğinden beri %39la oynuyorOgeday zaten şampiyon olamazdı ki![]()

39 olmuş mu yaHaklusın teyzoş senin marış gittiğinden beri %39la oynuyorogesu şampiyon olur diyor @MasacRE ile @Sherlock akıllarını peynir ekmek ve @Maskeli Fedai ile yemişler
@The_Erinch @12.Adam @Cervantes Ekli dosyayı görüntüle 117771