Hikmet pertEvrim veya Ayşe elensin de bu abuk sistemi değiştirmek zorunda kalsın Acun
------
Ayı bugün rezalet
Hikmet pertEvrim veya Ayşe elensin de bu abuk sistemi değiştirmek zorunda kalsın Acun
------
Ayı bugün rezalet
Oyuna yeni girdiği halde Batuşunu gömdüHikmet pertdün 5 te 0 yapan ogesu 2 oyun daha kaybederse bugün o da pert
Oyuna yeni girdiği halde Batuşunu gömdüBatuş pert
Durun Evrim ogesuya laf atıyor
Reisim zayıf halkalara acımıyor...
Tatlı tatlı atışıyorlar, Evrim bizim düşmanımız değilDurun Evrim ogesuya laf atıyor
Evrim e dost demek bu safozlukta kaçıncı seviyeReisim zayıf halkalara acımıyor...
------
Tatlı tatlı atışıyorlar, Evrim bizim düşmanımız değil
@Angelica kazanma büyüsü yapmış ona işiniz zorBadem'e büyü yapmamız lazım kütük dostum.. @MasacRE
Ayıyı gömmesi keyif veriyor ama Ogeday'ı da yeniyor işte o kötüBadem'e büyü yapmamız lazım kütük dostum.. @MasacRE
Dost demedim düşman değil dedimEvrim e dost demek bu safozlukta kaçıncı seviye@The_Erinch @Maskeli Fedai
------
@Angelica kazanma büyüsü yapmış ona işiniz zor
Hain kütüğe bakın hele Palmiye'yi ağlatsın sonuna kadar da Hikmet'e yenilsinAyıyı gömmesi keyif veriyor ama Ogeday'ı da yeniyor işte o kötü
Dost demedim düşman değil dedim
Günün en güzel sözüAyıyı gömmesi keyif veriyor ama Ogeday'ı da yeniyor işte o kötü
Dost demedim düşman değil dedim
Bademi biz az gömmedik zamanında bu günler de geçerHain kütüğe bakın hele Palmiye'yi ağlatsın sonuna kadar da Hikmet'e yenilsin
Onu da satarım gerekirseBademi biz az gömmedik zamanında bu günler de geçerSiz kendi ayınızın derdine yanın
O yüzden mi davetimize icabet edemiyorsun...Biz her yerde her şartta varız aslaaaaannn.. @Sherlock
Şampiyonun şampuan oldu ağla.. @SherlockŞampiyonun bu aralar Bademe karşı şansı tutmuyor...
Ne zaman aldı iki sayı ben ne zaman görsem kaybediyor2 sayı aldı yeter bugün
Şampiyonun doğru duruşu yeter...Şampiyonun şampuan oldu ağla.. @Sherlock
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?