TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bu hafta Evrim Ayşe Berkan potası varmış sonunda kurtuluyoruz tosbağa evrimden artık bu potadan da çıkarsa şampiyon olur zaten :F @Angelica @The_Erinch @MasacRE @Maskeli Fedai @Cervantes @BARON男爵
Dün de Sude diyordun :A Konseyler yayına az bir vakit kala çekiliyor diye biliyorum. Bugünü belki bilebilirler de yarını bilemezler.
------

İşte senin ya da @Emre Ozansoy bir değişik versiyonu :F
Alakası yok biz sevgimizi gösteriyoruz, bu takıntı haline getirmiş Nisa'ya olan nefretini :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Dün de Sude diyordun :A Konseyler yayına az bir vakit kala çekiliyor diye biliyorum. Bugünü belki bilebilirler de yarını bilemezler.
Bu noktadan nasıl kazanacak gönüllüler de Ayşe aday olacak merak ediyorum Evrim mecbur best off ta olacak kadınlarda 2 sayıyı da alır ünlüler seçim hakkı olursa :F

Neyse nisa dönünce Evrim ve Nagi döver artık onu 7 oyuna çıktılar :F

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Bu noktadan nasıl kazanacak gönüllüler de Ayşe aday olacak merak ediyorum Evrim mecbur best off ta olacak kadınlarda 2 sayıyı da alır ünlüler seçim hakkı olursa :F

Neyse nisa dönünce Evrim ve Nagi döver artık onu 7 oyuna çıktılar :F

2 sayıyı niye ünlüler alsın, Nagihan kazanır oyunu :A Ona bakarsan ünlüler de 2 kişi çıkıyor şu anda tüm oyunlara erkeklerde :A

• Güldürdün
2 sayıyı niye ünlüler alsın, Nagihan kazanır oyunu :A Ona bakarsan ünlüler de 2 kişi çıkıyor şu anda tüm oyunlara erkeklerde :A
Ünlüler seçim yaparsa Sema Nagi olur bence Evrim i herkes seçiyor diye :X Nagi hızlı gelemez Sema kadar
------

Ayucuk oyunu çözdü :(

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Bu oyun bizimde ne bu 2 kişi ile tüm oyunu yapmalar. Bireyseli erken yapsınlar, veya eski 10lu sistem olsun :A
Bugün böyle oldu ama Adem ile Nisa'nın sakatlığı olmasa 3 kişi ile oynayacaklardı :A Siz kimsiniz en son hangi takımı destekliyordun sen :A
------

4 erkek 2 erkeği yenemezse skandal :F @Maskeli Fedai den aşağıdadır bu erkekler adamlıkta:F @MasacRE
------

Nisa ve Evrim gitmeli ya da Evrim ve Hikmet bireysele geçmek için :F
Fazla kişi olmak avantaj değil artık anla şunu :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xemrexxx
Atakan hariç üçüde potayı hakediyor..

Ogedayın aklı bir havada..
Berkanın ne parkur, ne atış kalmış..
Hikmetde önde gelebilirse......

Bugün böyle oldu ama Adem ile Nisa'nın sakatlığı olmasa 3 kişi ile oynayacaklardı :A Siz kimsiniz en son hangi takımı destekliyordun sen :A
------

Bu oyunda avantaj parkur uzun Nagi Queen bile zor bitirdi :F
------

Atakan hariç üçüde potayı hakediyor..

Ogedayın aklı bir havada..
Berkanın ne parkur, ne atış kalmış..
Hikmetde önde gelebilirse......
Atakan 3 te 0 yaptı dün :A
------

Saat 22:50 bir de best off mu olacak kaçta bitecek bugün :F

• Güldürdün
------

Nagim nerde ben orda. Bunu asla unutma :A ben direk Nagihan’ı destekliyorum ve olduğu takımıda paket olarak desteklemiş oluyorum :A

Şampiyon gömdü makineyi :A @xemrexxx
------

Bu oyunda avantaj parkur uzun Nagi Queen bile zor bitirdi :F
------

Atakan 3 te 0 yaptı dün :A
------

Saat 22:50 bir de best off mu olacak kaçta bitecek bugün :F
Parkur uzun işte Hikmet geride kalıyor mesela sizinkiler sürekli onu oyuna sokuyor :A Sizin iki yarışmacı da hızlı ve yorulmuyorlar da :A

• İlginç