Emre Ozansoy
Moderatör
Bunun nesi hassas içerik be? Skandal. 😱Peki buna hassas içerik demeleri?
Bunun nesi hassas içerik be? Skandal. 😱Peki buna hassas içerik demeleri?
Peki buna hassas içerik demeleri?
Keşke sevişseler de hassas içerik olsaBunun nesi hassas içerik be? Skandal. 😱
Elense keşke31. Performans birinciliği@Sherlock @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai için anlamlı bir noktaya ulaştı batuş
![]()
@Angelica @The_Erinch @dosimosi @Alos @serhatt @12.Adam @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 117471
Kes o sesini yoksa koparırım o yılan diliniElense keşke![]()
31. Performans birinciliği@Sherlock @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai için anlamlı bir noktaya ulaştı batuş
![]()
@Angelica @The_Erinch @dosimosi @Alos @serhatt @12.Adam @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 117471
Bu sene sanmıyorum 3 tane şampiyon bile kendinde değil saçmalıyor
31. Performans birinciliği@Sherlock @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai için anlamlı bir noktaya ulaştı batuş
![]()
Yılan sana benzerKes o sesini yoksa koparırım o yılan dilini![]()
Ben sildim o adını anmak istemediğim haini artık ya. Benim için yok öyle birisi... @Sherlock
2 tane çok doğru tespitler içeren mesaj gelmiş burada... Kendisi ile ilgili kararımız kesin olup o şahsa bundan sonra oluşumumuzda yer vermeyeceğimizi söylemiştik... Kendisi artık bizim için yok hükmünde....Utku beyciğim cidden bu adaşım kimi alıntılamış, bende de boşluk gözüküyor o kısım...
İsabet olmuş gerçekten de...
Bu hafta Evrim Ayşe Berkan potası varmış sonunda kurtuluyoruz tosbağa evrimden artık bu potadan da çıkarsa şampiyon olur zaten@Angelica @The_Erinch @MasacRE @Maskeli Fedai @Cervantes @BARON男爵
Evrim in yalanlarına ne diyorsunEvrimin hikayesi Seda gidince bitti zaten elensin artık![]()
Evrim'in bu kadrodan eleyebileceği iki kişi kaldı, geri kalanlardan kiminle çıkarsa çıksın elenir. Onlarda Hikmet ve Sude.Bu hafta Evrim Ayşe Berkan potası varmış sonunda kurtuluyoruz tosbağa evrimden artık bu potadan da çıkarsa şampiyon olur zaten@Angelica @The_Erinch @MasacRE @Maskeli Fedai @Cervantes @BARON男爵
Hikmet i eleyemezEvrim'in bu kadrodan eleyebileceği iki kişi kaldı, geri kalanlardan kiminle çıkarsa çıksın elenir. Onlarda Hikmet ve Sude.![]()
Hikmet'i destekleyen bir kitle var mı cidden, ben kimi görsem nefret ediyor bundan.Hikmet i eleyemez![]()
Sponsoru var onun benceHikmet'i destekleyen bir kitle var mı cidden, ben kimi görsem nefret ediyor bundan.![]()
Paylaşma şu salak herifi ya kafayı Nisa'yla bozmuş manyak.
İşte senin ya da @Emre Ozansoy bir değişik versiyonuPaylaşma şu salak herifi ya kafayı Nisa'yla bozmuş manyak.