Avatar sinerjisi.... Kazandığımız savaş yok...Reisim öldü...
------
Aman be bu Ayşe de canavar kesildi başımıza...
KazanacağızBir tane de erkek yollamak lazım en acilinden Hikmet veya Berkan gitmeli
![]()
Hikmet gitsin Nagi balık yiyemez aç kalır tarumar eder onlarıXain yine ağlıyor... @xemrexxx
Ödüllerden kazanırız yemekleriHikmet gitsin Nagi balık yiyemez aç kalır tarumar eder onları![]()
Bugün iki oyun kazandık ama şimdi bitiriş de reisimden gelecek inşallah...Avatar sinerjisi.... Kazandığımız savaş yok...
Bugün iki oyun kazandık ama şimdi bitiriş de reisimden gelecek inşallah...Avatar sinerjisi.... Kazandığımız savaş yok...
Sema da gidecek sen de gideceksin... İkiniz de leşsiniz... @MasacRE
Dünyadan hızlı dönüyor Hainli FedaiSema da gidecek sen de gideceksin... İkiniz de leşsiniz... @MasacRE
Dur bakalım best off A gider belki neyse ayşeyi yazarız ilk oyunu kaybedersek o elenmez
Şerlok beyciğim ağzına sağlık, çok iyi demişsin bu leş herife...Sema da gidecek sen de gideceksin... İkiniz de leşsiniz... @MasacRE
Bu takımda kararları artık gerçek şampiyon almalı...Al işte yine Ogeday dışarıda kaldı. Ogeday'ın ilk turda oyuna girmesi lazım, arkada bekleyerek yanlış yapıyor...
Ayıboğan Hikmet yine gömdü Bademi
Ben geldiğim için reisim yendi.. @Sherlock
Nisa reisim bu zamana kadar kişi fazlalığı yüzünden dışarıda kalmaktan çok oyun kaybetti. Şimdi de aynı kaderi şampiyon yaşıyor maalesef...Bu takımda kararları artık gerçek şampiyon almalı...
Ahahahahaha bu Badem kadar balon olan başka bir şey daha yok, Hikmet nasıl da kudurtuyor loserı.Ayıboğan Hikmet yine gömdü Bademi![]()
Ogesu dışarıda umarım metal olarak çöker![]()
Bu ne kan dondurucu bir ikili, cümleleri bile birbirinin aynısı olmuş... OGEDAY'ın adını doğru yazın...Ben geldiğim için reisim yendi.. @Sherlock
Yeter artık kıvırıp durma be adam, sürekli dönüp duruyorsun...Ben geldiğim için reisim yendi.. @Sherlock