Ben final koltuklarına bakıyorum şu anRahat bırak canım yoldaşımı Xain... @MasacRE @Maskeli Fedai
@MasacRE @Forumdash @Angelica @Cervantes
Ben final koltuklarına bakıyorum şu anRahat bırak canım yoldaşımı Xain... @MasacRE @Maskeli Fedai
Allah affetsin koltuklara bak, bu savaşı yine ve yeniden kazanamayacaksın Xain.
Yoldaşım bunlar koltuk değil kazıklı voyvoda.Allah affetsin koltuklara bak, bu savaşı yine ve yeniden kazanamayacaksın Xain.@MasacRE @Maskeli Fedai
Dönmüşsün hemen hainlok...REİSİM BE, ÇOK GÜÇLÜYÜZ BE KARDEŞİM.![]()
Nisa reisimi satar mıyım ulan, reisim girdiği potalardan çıksın diye oyunlar yaptım... @Maskeli FedaiDönmüşsün hemen hainlok...
Olsun reisim gömdü BatuşunuBatuş tuş etti senin takımı![]()
Allah affetsin koltuklara bak, bu savaşı yine ve yeniden kazanamayacaksın Xain.@MasacRE @Maskeli Fedai
@Maskeli Fedai mi öldü @MasacRE mi bu sıva ekibine katılmış kimin yerine 😱
Bunlar hep taktik.. @MasacRE Ben de aslında hiç Seda'yı desteklemedim..Nisa reisimi satar mıyım ulan, reisim girdiği potalardan çıksın diye oyunlar yaptım... @Maskeli Fedai
Son galibiyeti 'Olsun reisim gömdü Batuşunu![]()
Xain'in kazandığı savaş yok zaten Şerlok beyciğimAllah affetsin koltuklara bak, bu savaşı yine ve yeniden kazanamayacaksın Xain.@MasacRE @Maskeli Fedai
Nisa reisimi satar mıyım ulan, reisim girdiği potalardan çıksın diye oyunlar yaptım... @Maskeli Fedai
Hadi inanmış gibi yapayım bari...Bunlar hep taktik.. @MasacRE Ben de aslında hiç Seda'yı desteklemedim..
Anıl'ı da gömdüSon galibiyeti '![]()
Xain kimXain'in kazandığı savaş yok zaten Şerlok beyciğim
------
Hadi inanmış gibi yapayım bari...
Anıl'ı da gömdü![]()
REİSİM AİT OLDUĞU YERE GERİ DÖNDÜ, İŞTE ŞİMDİ HERKES AKILLI OLSUN... @Maskeli Fedai @xemrexxxXain'in kazandığı savaş yok zaten Şerlok beyciğim
------
Hadi inanmış gibi yapayım bari...
Anıl'ı da gömdü![]()
Bu forumun "X" bakanı olduğun için senin hain nickini bu şekilde belirledik... @MasacRE @Maskeli FedaiXain kim![]()
Bunlar hep taktik.. @MasacRE Ben de aslında hiç Seda'yı desteklemedim..
REİSİM AİT OLDUĞU YERE GERİ DÖNDÜ, İŞTE ŞİMDİ HERKES AKILLI OLSUN... @Maskeli Fedai @xemrexxx
%40Bu forumun "X" bakanı olduğun için senin hain nickini bu şekilde belirledik... @MasacRE @Maskeli Fedai
Şu görüntüye bak negzel gönüllüler komple dipteHiç sanmıyorum![]()