İkonik anlar
------
Kartlar yeniden dağıtılıyor Ayşe dokunulmaz@MasacRE @Maskeli Fedai @The_Erinch @Angelica @dreamy @BARON男爵 @dosimosi
Aferim Ayşeye
İkonik anlar
------
Kartlar yeniden dağıtılıyor Ayşe dokunulmaz@MasacRE @Maskeli Fedai @The_Erinch @Angelica @dreamy @BARON男爵 @dosimosi
Ünlülerin kadınları makine gibi ilk 3 ü almışlarAferim Ayşeye![]()
Seda adım adım en dibe 2 haftaya Ayşe geçer bunu
------
Ünlülerin kadınları makine gibi ilk 3 ü almışlar@serhatt kıskançlıktan çatlıyor Nisa'yı göremeyen @MasacRE sümüklerini @Maskeli Fedai ye sürüyor
Evli ve 2 çocuklu seninle yaşıt kadın çatlaSeda için dedim be![]()
Bu nasıl bu kadar oyun kazandı ya. Birkaç gün bakınmadım, ilginç şeyler olmuşİkonik anlar
------
Reisimin altlarda olmasına alıştık da Ogeday'ı en alt sırada görmek üzdüSeda adım adım en dibe 2 haftaya Ayşe geçer bunu
------
Ünlülerin kadınları makine gibi ilk 3 ü almışlar@serhatt kıskançlıktan çatlıyor Nisa'yı göremeyen @MasacRE sümüklerini @Maskeli Fedai ye sürüyor
@Emre Ozansoy kesin masanın Murat Özarisi olur anti gönüllücü olarak 😄
Anti gönüllücü demeyelim de gerçekleri konuşan Murat Özarı diyelim.@Emre Ozansoy kesin masanın Murat Özarisi olur anti gönüllücü olarak 😄
Senimi kıracağim be öyle diyelim bakalım 😄Anti gönüllücü demeyelim de gerçekleri konuşan Murat Özarı diyelim.![]()
![]()
Allah'ım tam da hayallerimin ayusuuu 🤣🤣