Maskeli Fedai
Favori Üye
Link atma görsel at
Canım yoldaşım gelmiş.
Bu Patates Gökhan’a bebeğeni vermesin Merve, onu da tutamaz düşürür bu beceriksiz herif.
Burada cevabını vermiş gönüllerin şampiyonu Gökhan Keser.Bu Patates Gökhan’a bebeğeni vermesin Merve, onu da tutamaz düşürür bu beceriksiz herif.![]()
İsmini duydum hatta böyle sarı bir amblem hatırlıyorum yada atıyorum şuan 🤣🤣🤣🤣İzlemedin mi o diziyi😱 ilk sezonu izlesen kafi![]()
Eeee sonuç?
Kendilerini bu kurgu için daha fazla yormuyorlar diyelim abi.İsmini duydum hatta böyle sarı bir amblem hatırlıyorum yada atıyorum şuan 🤣🤣🤣🤣
------
Eeee sonuç?
Evden bizi izliyorlar 🤭🤭🤭
İlk sezon için garanti veriyorum ama kendini kaptırıp 2.sezonu izlersen günahı senin boynunaİsmini duydum hatta böyle sarı bir amblem hatırlıyorum yada atıyorum şuan 🤣🤣🤣🤣
------
Eeee sonuç?
Evden bizi izliyorlar 🤭🤭🤭
Teşekkürler abi ilk kısım için.Yaşlandın olm sen 🤣🤣🤣 @dreamy Torun sana bir iksir hazırlasın, kerata yakışlı oldu iyice.. Ama fazla hayırsız 🤔
Yedimmmm.![]()
Kim bu
Hikmet işte![]()
Ekmek parası.![]()
@Forumdash Leeennn yaşlı bunak napıyorsun 🤣🤣🤣🤣
Şuan keyf modumdayım birazdan dizim başlarSana sormuyorum survivor modunu açmişin gibi
![]()
Ulaaa yarışmadan umudu kestiniz... Hasta ziyarerlerini paylaşıyorsunuz laaaa 😁😁😁
------
Bayramda çok çalıştım olm..
2 netflix dizisi tam sezon
3 netflix filmi.
Şuanda Circle 4.sezonu izliyorum 🤣🤣🤣
Ne izleyecen![]()
@dreamy Torun deden azdı çip istiyormuş 🤣🤣🤣
Aaa Berkan ım ve totosu kazandı 😱Link atma görsel at
Ne barışın ne gökhan ın smsler Merveye kakmaxı, Sude ve anıl ın da ömrü uzadı yarışmada
Yoruldum torun yoruldumTeşekkürler abi ilk kısım için.
@Forumdash ın iksire ihtiyacı yok maşallah bu yaşta o kadar diziye yetişmeye çalışıyor.![]()
Teşekkürler abi ilk kısım için.
@Forumdash ın iksire ihtiyacı yok maşallah bu yaşta o kadar diziye yetişmeye çalışıyor.![]()
Sana birşey olmaz bunak.. Sen gömersin herkesi..Yoruldum torun yoruldum![]()
Melisa bile doğru yolu buldu bırak şu hayırsızlarıSana birşey olmaz bunak.. Sen gömersin herkesi..
Laaaa torunnn 3 yıl oldu 3 aynı şehirde yaşıyoruz 😡 @dreamy
Bana bişey olmaz diyen Gülben bile tökezlediSana birşey olmaz bunak.. Sen gömersin herkesi..
Laaaa torunnn 3 yıl oldu 3 aynı şehirde yaşıyoruz 😡 @dreamy