Baktım kolsuz hala kolsuzmuş, geleyim dedim Utku beyciğim.Oo Şerlok beyciğim gelmiş
Türkiye-Yunanistan senesinde yarışmış Sude. İyiymiş cidden
2020 en çok izlenen Survivorlardan zaten özellikle son zamanalrda açık ara en çok izlenen oldu. Bence finalistler falan kendileri katılmak istememiştir 2021'den, teklif gitmediğini zannetmiyorumEvet öyle olmuştuBatuhan en çok ses getiren oldu ama ondandırelenince çok gündem oldu hep. Reyting için getirildi yani. 2020 tayfası da bundan dolayı getirildi yoksa hiç biri öyle harika performanslı kişiler değiller
Kolsuz garanti sayımız yaBaktım kolsuz hala kolsuzmuş, geleyim dedim Utku beyciğim.
Atladık tabii o seneyi.Gönüllüler'in kadınları daha iyiymiş zaten.
İlk hafta yolcu zaten abi
Gel ve bize saldır.Kolsuz garanti sayımız ya
Ünlülerin kadınları daha iyi Şerlok beyciğim maalesef. Canavarlar var oradaAcilen Nisa reisim takviyesi yapılmalı bu tarafa...
Adem öyleydi evet. 2018 de sarf ettiği sözler yüzünden hala gözümde biraz antipatikdir.Havasını alıp gitsin ne diyelimama aldı bu oyunu.
Daha öncede 2 sene üst üste gelen olmuştu. Adem öyleydi sanki
Seni @MasacRE sandımAdem öyleydi evet. 2018 de sarf ettiği sizler yüzünden hala gözümde biraz antipatikdir.
@Maskeli Fedai bunun için de gelmezse hiç gelmesin artıkGel ve bize saldır.@Maskeli Fedai
Nagihan iyice çok korkutucu bir forma bürünmüş zaten Utku beyciğim, bizim takım çok güçsüz.
Nisa fotoğrafım da yok ama neyse
KiskaniyorsunuzzzzGel ve bize saldır.@Maskeli Fedai
Nagihan iyice çok korkutucu bir forma bürünmüş zaten Utku beyciğim, bizim takım çok güçsüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?