Her yerinden.Tam olarak nereden çekiyor![]()
Her yerinden.Tam olarak nereden çekiyor![]()
Fena değil yine, gideri var.
Nagihan'a helal olsun vallaşampiyon belli kudurun
Ay neyse birebirde Nagi tek başına 143
Nisa+Evrim+Ayşe toplamı 138galibiyet
Genelde Nagi Queen tek başına 180, diğer 3ü toplam 192 tek başına makine Queen Nagim❤️❤️❤️❤️ @dosimosi @The_Erinch @MasacRE @Maskeli Fedai @Alos @12.Adam @Sherlock @Forumdash Ekli dosyayı görüntüle 117198Ekli dosyayı görüntüle 117199
Hiç yok benceFena değil yine, gideri var.![]()
İnş. Serhatın evine gider marışFena değil yine, gideri var.![]()
İki kraliçe birbirine denk ama Sema nın sms i düşüktür. SsNagihan'a helal olsun valla
Hiç yok bence![]()
Bamya gitsin 🤣🤣🤣
@xemrexxx milyon tane etiket yapmış. Şuan bakamam.
Nihayet Barıştan kurtulduk@BARON男爵
Bu arada @MasacRE ben Mavi takımı tutuyorum. Bununla ikidir bu böyle. Nagihan sağolsunMavi takımın nerdeyse hepsi sempatik gelmeye başladı
Kırmızı takımdan tek desteklediğim Batuhan.
Barış’ın gidişinden sonra Nisa’nın enerjisi düzelip performansını yükseltir belki. Onuda seviyorum bu ara
Adem ve tayfasını sevmiyorum
Yarışmayı hafta sonu izliyorum genelde ama sadece dokunulmazlık kısmı ve duruma görede konseye bakıyorumsayfalar kırmızı kazandı dediği zaman bakmıyorum sjsjjshhs
@Angelica ve @Emre Ozansoy ‘A geçmiş olsun. Barış kendi gitti diyerek teselli bulmaya çalışmışlar ama o da iyi birşey değil. Atamadığı oyundan kaçmaya çalışan kişi yenilmeleri hazmedemeyip yarışmadan kaçmayı istemiş ozaman![]()
Hilmicem aşkım gelsin.İnş. Serhatın evine gider marış
------
İki kraliçe birbirine denk ama Sema nın sms i düşüktür. Ss
Demek istediğim buydu, istediğin zaman atabiliyormuşsun.şampiyon belli kudurun
Ay neyse birebirde Nagi tek başına 143
Nisa+Evrim+Ayşe toplamı 138galibiyet
Genelde Nagi Queen tek başına 180, diğer 3ü toplam 192 tek başına makine Queen Nagim❤️❤️❤️❤️ @dosimosi @The_Erinch @MasacRE @Maskeli Fedai @Alos @12.Adam @Sherlock @Forumdash Ekli dosyayı görüntüle 117198Ekli dosyayı görüntüle 117199
Kart kaçarsın onun yanındaHilmicem aşkım gelsin.![]()
Hilmicem aşkım gelsin.![]()
Kart kaçarsın onun yanında![]()
Tam 3 yaş büyük benden kudur.Kart kaçarsın onun yanında![]()
Muratsız olmaz.![]()
Kız serhat işini yap bırak buraları mutlu evlilik diyor sen nasıl metressin 😱Tam 3 yaş büyük benden kudur.![]()
Aaaa kes be sensin metres.Kız serhat işini yap bırak buraları mutlu evlilik diyor sen nasıl metressin 😱
Seni yollayınca bizde aynı böyle sevineceğiz.Batuş çok güzel şaşırdı
Aaa aferin nihayet kendinin sıfır olduğunu anladın.
Sen git de kurtulalım be.Sırada Hikmet ve Seda var sonrasında Evrim gider artıko kadar da değil 😱
@Angelica @dosimosi @serhatt @Alos @12.Adam @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @The_Erinch @BARON男爵