Hala yokuşa sürüyorsunuz seninki sıfır sayı alıyordu, alınan her sayı sıfırdan büyüktür :Onların performansı iyi olduğu için yazılmadı, yoksa yazılırdı. Parviz ne işe yarıyor, sadece dedikodu ve yaverlik yapıyor.
Hala yokuşa sürüyorsunuz seninki sıfır sayı alıyordu, alınan her sayı sıfırdan büyüktür :Onların performansı iyi olduğu için yazılmadı, yoksa yazılırdı. Parviz ne işe yarıyor, sadece dedikodu ve yaverlik yapıyor.
Sen neden bu şekilde paylaşmıyorsun.Çok mu zor geliyor?Hala yokuşa sürüyorsunuz seninki sıfır sayı alıyordu, alınan her sayı sıfırdan büyüktür :
Neyiii gııuSen neden bu şekilde paylaşmıyorsun.Çok mu zor geliyor?
Tw linki paylaşırken direkt görseli atmaktan bahsediyorum.Neyiii gııu
Ay neyse ayucuğun kumandasını ele geçirdik kontrol ediyoruz, şampiyon olacak kadın Nagi Queen 💖💖 @MasacRE @Maskeli Fedai @serhatt @Alos @Emre Ozansoy @Angelica @The_Erinch @Sherlock
Rusya nükleer saldırısına İrlanda Donegal şehrine yapacak ve nükleer bombayla Tsunami yaratabilirlerYok görmedim ben
@serhatt tan beklerken sen mi aabla oldun 😱 @Maskeli Fedai @Angelica @Sherlock
------
Ne mana daha çok rekabet Görücez all stara yakışır şekildeoyun zevkini en çok barış bozuyordu
Babayı olur.Neyiii gııu
Ay neyse ayucuğun kumandasını ele geçirdik kontrol ediyoruz, şampiyon olacak kadın Nagi Queen 💖💖 @MasacRE @Maskeli Fedai @serhatt @Alos @Emre Ozansoy @Angelica @The_Erinch @Sherlock
Evrim hadi neyse Sude (toplu SMS'ten sonra ilk potası olsada) veya Ayşe'den düşük oy aldığına kimse inanmaz bence Barış'ın. Atamadığı oyunda da psikolojik olarak iyi olmadığını ve dizinin hala daha yorduğunu açıkladı.@Angelica ve @Emre Ozansoy ‘A geçmiş olsun. Barış kendi gitti diyerek teselli bulmaya çalışmışlar ama o da iyi birşey değil. Atamadığı oyundan kaçmaya çalışan kişi yenilmeleri hazmedemeyip yarışmadan kaçmayı istemiş ozaman![]()
Nisa’yı bahane edip bırakmıştı oyunuEvrim hadi neyse Sude (toplu SMS'ten sonra ilk potası olsada) veya Ayşe'den düşük oy aldığına kimse inanmaz bence Barış'ın. Atamadığı oyunda da psikolojik olarak iyi olmadığını ve dizinin hala daha yorduğunu açıkladı.
Olan oldu zaten, ama Barıl nasıl geldiyse öyle de gitti. Duruşunu, karakterini bozmadan, dediklerinin arkasında durarak...
Ne kadar benzer olmuşuz dimi kız @Zeyno ..@xemrexxx milyon tane etiket yapmış. Şuan bakamam.
Nihayet Barıştan kurtulduk@BARON男爵
Bu arada @MasacRE ben Mavi takımı tutuyorum. Bununla ikidir bu böyle. Nagihan sağolsunMavi takımın nerdeyse hepsi sempatik gelmeye başladı
Kırmızı takımdan tek desteklediğim Batuhan.
Barış’ın gidişinden sonra Nisa’nın enerjisi düzelip performansını yükseltir belki. Onuda seviyorum bu ara
Adem ve tayfasını sevmiyorum
Yarışmayı hafta sonu izliyorum genelde ama sadece dokunulmazlık kısmı ve duruma görede konseye bakıyorumsayfalar kırmızı kazandı dediği zaman bakmıyorum sjsjjshhs
@Angelica ve @Emre Ozansoy ‘A geçmiş olsun. Barış kendi gitti diyerek teselli bulmaya çalışmışlar ama o da iyi birşey değil. Atamadığı oyundan kaçmaya çalışan kişi yenilmeleri hazmedemeyip yarışmadan kaçmayı istemiş ozaman![]()
Geçen sefer finalist olmuştuBabayı olur.![]()
Sen ve Nagi 😱@xemrexxx milyon tane etiket yapmış. Şuan bakamam.
Bu arada @MasacRE ben Mavi takımı tutuyorum. Bununla ikidir bu böyle. Nagihan sağolsunMavi takımın nerdeyse hepsi sempatik gelmeye başladı
![]()
Barış’ın gidişinden sonra Nisa’nın enerjisi düzelip performansını yükseltir belki. Onuda seviyorum bu ara![]()
Yarışmayı hafta sonu izliyorum genelde ama sadece dokunulmazlık kısmı ve duruma görede konseye bakıyorumsayfalar kırmızı kazandı dediği zaman bakmıyorum sjsjjshhs
@Angelica ve @Emre Ozansoy ‘A geçmiş olsun. Barış kendi gitti diyerek teselli bulmaya çalışmışlar ama o da iyi birşey değil. Atamadığı oyundan kaçmaya çalışan kişi yenilmeleri hazmedemeyip yarışmadan kaçmayı istemiş ozaman![]()
Hayır cnm teselli için demiyorum ben Barış kendi gitti@xemrexxx milyon tane etiket yapmış. Şuan bakamam.
Barış’ın gidişinden sonra Nisa’nın enerjisi düzelip performansını yükseltir belki. Onuda seviyorum bu ara
Ayşıl teyzeme laf ettirmemNisa’yı bahane edip bırakmıştı oyunu
Oyun kaybedip tembellik yaparak başladığı gibi gitti evet
Aycan ve Elif sağlık sorunu veya kendilerini kötü hissettiklerini söyleyip çekildiler.
Sebebi her ne ise gitmesi isabet oldu. Seyir zevkini çok fena etkiliyordu.
Ayşıl, Ezgi ve Aşkımdan farkı yoktu
Hala yokuşa sürüyorsunuz seninki sıfır sayı alıyordu, alınan her sayı sıfırdan büyüktür :
En desteklediğim yarışmacının Nagi olduğunu herkes bilir beGeçen sefer finalist olmuştubunu eleyip
Ekli dosyayı görüntüle 117196
------
Sen ve Nagi 😱Ekli dosyayı görüntüle 117197
En desteklediğim yarışmacının Nagi olduğunu herkes bilir be@MasacRE 2018’de de öyleydi.
Birleşmeden sonra %29 la oynuyordu aşkım ve berbadan sonra en kötü performans ondaydı be hala savunuyon😱Iyyy Nisaa
------
Sıfır sayımı alıyordu aldıklarını almamış giibi konuşma istersen 2 günde 7 oyun almıştı baskılara dayanamadı o
Ayşıl kendi senesinde hakkı yenen biriydi zaten. Şampiyonluk hakkıydı ama Taner için harcandı maalesefAyşıl teyzeme laf ettirmem2022 de değil de 2015 te gelseydi hepsinin içinden geçerdi
macunun hatası
![]()