Dondurma ister misin abla..
Dondurma ister misin abla..
Çok değil birkaç hafta önce arkasında attığı kişi ile aynı adada kalınca ondan daha beter olmuş.Ne mana?
ALDKSLJDJDJSKKSKFKSKFKLDNFJDLFKDKFKKDFKKDKFKFKKFKFKDITJFKDKKGKDKFKEmre sana bir bilgi cnm benim konsey iki kere çekilmiş tamam mı aslında sude elenmiş ama barış çekilmek istediği için böyle gösterilmiş cnm benim tamam mı o yüzden ne desen boş
Kanıt???
------
Ne mana?
Bu sultansa ben Peri Padişahıyım.
Serhatın dediğini MasacRE melunu yorumlasınBadem bu sezon mağdurlukla şampiyon olamaz. Şu an Hikmet'le olan rekabetleri iyi gelmiyor ona. Bakma sen bugün Acun'un onu savunduğuna
Hepsi yanıldı çünküKanıtmı arıyosun son ana kadar tüm sayfalar sude diyordu sonra hepsi twitlerini sildi neden silmişlerdir sence?
BMY sana ısmarlayacakmış..Çok severim zamanıda geliyor artık yerim tabii
Napsın takımdan dışlansın mıÇok değil birkaç hafta önce arkasında attığı kişi ile aynı adada kalınca ondan daha beter olmuş.
Emre sana bir bilgi cnm benim konsey iki kere çekilmiş tamam mı aslında sude elenmiş ama barış çekilmek istediği için böyle gösterilmiş cnm benim tamam mı o yüzden ne desen boş
Dediklerinin arkasında dursun, ama onda ne arar o karakter.Napsın takımdan dışlansın mı
BMY sana ısmarlayacakmış..
Aman ne yaparsanız yapın.Serhatın dediğini MasacRE melunu yorumlasın
------
Hepsi yanıldı çünküayrıca Ayşe diyen de çoktu
Durmadsı için napması lazımDediklerinin arkasında dursun, ama onda ne arar o karakter.
Serhatın dediğini MasacRE melunu yorumlasın
------
Hepsi yanıldı çünküayrıca Ayşe diyen de çoktu
Abla azıcık düşünsen normalde herkesin Sude'nin eleneceğini tahmin ederken bizim yayınımıza az bir süre kala çekilen konseyde Barış'ın elendiği sızdırıldıktan sonra o sayfaların doğru bilgiyi paylaştığını anlayabilirsin ama yine de hayali senaryolarınıza inanmak istiyorsan sen bilirsinHiçte hikaye değil son ana kadar tüm sayfalar sude dedi sonra hepsi sildi twitlerini istediğiniz kadar inanmayın barış çekildi yoksa bu potada elenmezdi
------
Çok mutlu olurumhele bir sağ salim gelsinde çocuğum
Durmadsı için napması lazımayrıca Nagi diğer takımda merti sercan borayı da destekledi tartışıp takımını satmaz))
Abla azıcık düşünsen normalde herkesin Sude'nin eleneceğini tahmin ederken bizim yayınımıza az bir süre kala çekilen konseyde Barış'ın elendiği sızdırıldıktan sonra o sayfaların doğru bilgiyi paylaştığını anlayabilirsin ama yine de hayali senaryolarınıza inanmak istiyorsan sen bilirsin
Diman silmedi şok oldum diye 2.tweeti attıHayır Diman arcana hemdem volkan piri bu volkan piri acun medyadan kendisi söyledi üçüde twitini sildi emre
Durmadan sallıyordu senin marış nagiye röpte sen susDoping iftirası atan Hikmeti savunmasın
------
Hiçte hayali senaryo değil cnm asıl sen sms hikayesine inan tamammı
Sude elenmezdi bu potada. Kızın o üç patatesten de iyi performansı var elenmesi adil olur mu Allah aşkına. Yarışmayı sosyal medyaya gire yorumlayanlar yanılmaya devam edecekAbla azıcık düşünsen normalde herkesin Sude'nin eleneceğini tahmin ederken bizim yayınımıza az bir süre kala çekilen konseyde Barış'ın elendiği sızdırıldıktan sonra o sayfaların doğru bilgiyi paylaştığını anlayabilirsin ama yine de hayali senaryolarınıza inanmak istiyorsan sen bilirsin
Sinan silmedi şok oldum diye 2.tweeti attıayrıca elenecek ismi hissediyorum dşye paylaşıyor kesin bilgi değil
Yasin de de yanıldı
Diğerlerini takip etmiyorum
------
Durmadan sallıyordu senin marış nagiye röpte sen sus
Sude elenmezdi bu potada. Kızın o üç patatesten de iyi performansı var elenmesi adil olur mu Allah aşkına. Yarışmayı sosyal medyaya gire yorumlayanlar yanılmaya devam edecek@Angelica
Ben takip etmiyorsam güvenilir değildirİşte takip etseydin bilirdin cnm benim
------
Elenmezmiydi tmm
Ben takip etmiyorsam güvenilir değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?