TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bu sultansa ben Peri Padişahıyım. :A

Badem bu sezon mağdurlukla şampiyon olamaz. Şu an Hikmet'le olan rekabetleri iyi gelmiyor ona. Bakma sen bugün Acun'un onu savunduğuna :A
Serhatın dediğini MasacRE melunu yorumlasın:A
------

Kanıtmı arıyosun son ana kadar tüm sayfalar sude diyordu sonra hepsi twitlerini sildi neden silmişlerdir sence?
Hepsi yanıldı çünkü :F ayrıca Ayşe diyen de çoktu

Emre sana bir bilgi cnm benim konsey iki kere çekilmiş tamam mı aslında sude elenmiş ama barış çekilmek istediği için böyle gösterilmiş cnm benim tamam mı o yüzden ne desen boş :A
tumblr_pn6lg2teut1ujmvy2o1_1280.jpg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE
Hiçte hikaye değil son ana kadar tüm sayfalar sude dedi sonra hepsi sildi twitlerini istediğiniz kadar inanmayın barış çekildi yoksa bu potada elenmezdi
------

:AÇok mutlu olurumhele bir sağ salim gelsinde çocuğum
Abla azıcık düşünsen normalde herkesin Sude'nin eleneceğini tahmin ederken bizim yayınımıza az bir süre kala çekilen konseyde Barış'ın elendiği sızdırıldıktan sonra o sayfaların doğru bilgiyi paylaştığını anlayabilirsin ama yine de hayali senaryolarınıza inanmak istiyorsan sen bilirsin :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Durmadsı için napması lazım :F ayrıca Nagi diğer takımda merti sercan borayı da destekledi tartışıp takımını satmaz :)))

Doping iftirası atan Hikmeti savunmasın :A
------

Abla azıcık düşünsen normalde herkesin Sude'nin eleneceğini tahmin ederken bizim yayınımıza az bir süre kala çekilen konseyde Barış'ın elendiği sızdırıldıktan sonra o sayfaların doğru bilgiyi paylaştığını anlayabilirsin ama yine de hayali senaryolarınıza inanmak istiyorsan sen bilirsin :A

Hiçte hayali senaryo değil cnm asıl sen sms hikayesine inan tamammı

Hayır Diman arcana hemdem volkan piri bu volkan piri acun medyadan kendisi söyledi üçüde twitini sildi emre
Diman silmedi şok oldum diye 2.tweeti attı :A ayrıca elenecek ismi hissediyorum dşye paylaşıyor kesin bilgi değil
Yasin de de yanıldı

Diğerlerini takip etmiyorum :A
------

Doping iftirası atan Hikmeti savunmasın :A
------

Hiçte hayali senaryo değil cnm asıl sen sms hikayesine inan tamammı
Durmadan sallıyordu senin marış nagiye röpte sen sus :F

Sude elenmezdi bu potada. Kızın o üç patatesten de iyi performansı var elenmesi adil olur mu Allah aşkına. Yarışmayı sosyal medyaya gire yorumlayanlar yanılmaya devam edecek :A@Angelica

Sinan silmedi şok oldum diye 2.tweeti attı :A ayrıca elenecek ismi hissediyorum dşye paylaşıyor kesin bilgi değil
Yasin de de yanıldı

Diğerlerini takip etmiyorum :A
------

Durmadan sallıyordu senin marış nagiye röpte sen sus :F

İşte takip etseydin bilirdin cnm benim :D
------

Sude elenmezdi bu potada. Kızın o üç patatesten de iyi performansı var elenmesi adil olur mu Allah aşkına. Yarışmayı sosyal medyaya gire yorumlayanlar yanılmaya devam edecek :A@Angelica

Elenmezmiydi tmm :A