TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bırak sinirlenmeyi dondurma ye be adam…

Sayın Gs’li dostum sıradaki hedefimiz kim? :A @MasacRE
Karşı takımın zayıf halkası gittiği için bu hafta bizim zayıf halka Parviz'in gitmesi hayrımıza olur Şerlok beyciğim. Kendisiyle bir sorunum yok ama takımın iyiliği için bunun yaşanması lazım :A @Maskeli Fedai
------

Onu bence şimdiden hedefe almayalım kütük dostum, vakti gelince koyarız hedefe :A

Güzel Survivor yarışmacıları toplanmış, Aleyna sultanım da olsun o zaman…

images
Aaa bu sultanı @serhatt görmeli :A

• İlginç
Reactions: serhatt
Karşı takımın zayıf halkası gittiği için bu hafta bizim zayıf halka Parviz'in gitmesi hayrımıza olur Şerlok beyciğim. Kendisiyle bir sorunum yok ama takımın iyiliği için bunun yaşanması lazım :A @Maskeli Fedai
------

Onu bence şimdiden hedefe almayalım kütük dostum, vakti gelince koyarız hedefe :A
Maviler için en hayırlı gelişme Parviz çöpünün elenmesi olur :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
------

Parviz kendi kendini eler zaten, bize büyük bir hedef lazım…

DOLMACI BADEM’i beğendim, onu yok edeceğiz…

DONDURMA REİS: ✔
DOLMACI BADEM: ⏳
DAĞ AYISI HİKMET: ⏳

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Yapabilir :A
Ama badem _Atakan ve ileride badem-ogesu rekabetleri daha çok izlenir, hikmet kalırsa badem mağdur olup şampi olur :A macun buna izin vermez
Badem bu sezon mağdurlukla şampiyon olamaz. Şu an Hikmet'le olan rekabetleri iyi gelmiyor ona. Bakma sen bugün Acun'un onu savunduğuna :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx