Yemediğim halde avakadodan nefret ettirdi malum şahıs.Tamam @Emre Ozansoy kızma sana da karpuzlu çorap alırız aplaam
Sende mi eski survivorculardansin nine?Tamam @Emre Ozansoy kızma sana da karpuzlu çorap alırız aplaam
Ne ara o kadar olmuş? 😱 İzlerken kendimizden geçiyoruz ondandır abi.Olm @Emre Ozansoy Kendi kendine yazıp, cevap mı veriyorsun be adam, ne ara yazdın 350 mesajı 🤣🤣🤣
Her halde benim neyim eksik 1968 den beri böyle survivor görmedimSende mi eski survivorculardansin nine?
Ben bir kere yedim. Allah affetsin, nimete saygısızlık olmasin ama hiç beğenmedim.Yemediğim halde avakadodan nefret ettirdi malum şahıs.
Yani kaybettiğinde yeni bahanen nazar mı olacakGeçmiştir.Ama sakatlığı geçtiyse bile nazar var.
1968 değil, 1900 dicektin herhalde.Her halde benim neyim eksik 1968 den beri böyle survivor görmedim
Yani kurşun dökmemiz şart Barış'a, nazar fazla.Yani kaybettiğinde yeni bahanen nazar mı olacak
Güya bu sene az konuşacaktıOlm @Emre Ozansoy Kendi kendine yazıp, cevap mı veriyorsun be adam, ne ara yazdın 350 mesajı 🤣🤣🤣
İstemiyorsan konuşmayayım.Güya bu sene az konuşacaktı
Konuş konuş sen olmazsan kimle uğraşacağızİstemiyorsan konuşmayayım.
Ben izlemiyorum sen bana anlat.Birsen nasıl verdin be oyunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?